Nemški tuner B&B je predelal tole šestico in iz 3.0 TDI razvil 300KM in 600Nm navora. Pospešek do 100 km/h znaša 6.5s, končna hitrost pa 265 km/h. Avto pa je znižan za 40 mm, obut pa je v 19 colske gume dimenzij 255/35. Oceno zunanjosti pa podajte sami
Zadnjič spremenil Spyker, dne Ne okt 09, 2005 8:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Jah, v čudno smer se vrti ta svet. Avti zmeraj bolj naviti (beri požrešni) ob zmeraj dražji nafti. Drgač pa osebni meni tale karavan ful sede, posebej lepe so mi zadnje luči, tak "snake eyes" look. Uživo seveda dosti lepše, kot zgleda na sliki. Kako ubijalska mora biti šele ta mašina s takim navorom. Nimam niti približne predstave, kako to leti...
Nc se ne bo rablo pocenit... Ze zdj rata iz surove nafte vec bencina kot diesla. Diesel gre pol se skozi dolocene postopke da se ocisti (zvepla se mi zdi) kar tudi stane vec kot pri bencinu. In ko bo dieselskih avtov vec kot bencinskih (vec se jih ze proda samo na cestah jih se ni vec kot bencinarjev) bo diesel občutno dražji od bencina. Pol mormo vzet v zakup se da so diesel motorji drazji za nardit da dosezejo zmogljivosti bencinskega motorja in da so drazji za vzdrzevanje... Tko, da kr navdusujte se nad diesli bo nam ki mamo bencinarje tolk bl fajn .
Dejte se o cenah nafte kje drugje pogovarjat rajs. Audija po potrosnji malokateri premaga. Dizl pa tut ce bo drazji bo se vedno manj trosu od benzina tko da....
Tomcatter je napisal/-a:Dejte se o cenah nafte kje drugje pogovarjat rajs. Audija po potrosnji malokateri premaga. Dizl pa tut ce bo drazji bo se vedno manj trosu od benzina tko da....
Tko da bo dizelaš še vedno dražji za nakup...kaj bo, kaj bo...splačal se bo nekaterim, tako kot se izplača že zdaj..če delaš dovolj km, potem se ti enkrat povrne, odvisno koliko se voziš in koliko časa maš avto
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared