Malo spremenjen videz, ampak naredi mega impact. W12 gril

Cyrus je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Črna barva, W12 gril, tele litke, štirje rori zadaj,....... a bi sploh lahko avto še lepše naredil?![]()
![]()
![]()
Pomoje ne. Ta avto je narjen po moji domišliji. Samo, da je v moji domišliji cenejši in ima nižjo porabo
.
Tomcatter je napisal/-a:Men pa niti no tok, kr tale dizel sploh ni slab
Spyker je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Men pa niti no tok, kr tale dizel sploh ni slab
Sej nevem če je kdo reku da je slab, samo vonj nafte, črn dim za avtomobilom in traktorski zvok marsikomu ni ravno všeč. Zato maš pa kle navor, nižjo porabo in cenejše gorivo ki marsikdaj pretehtajo vse tiste negativne lastnosti.
Kar se tiče oblike pa nevem če bi lahko bolje naredilVsaj za moj okus pomoje ne
![]()
Se pa tud tele mašine nebi branu, nikakor ne.
Ronin je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Men pa niti no tok, kr tale dizel sploh ni slab
Sej nevem če je kdo reku da je slab, samo vonj nafte, črn dim za avtomobilom in traktorski zvok marsikomu ni ravno všeč. Zato maš pa kle navor, nižjo porabo in cenejše gorivo ki marsikdaj pretehtajo vse tiste negativne lastnosti.
Kar se tiče oblike pa nevem če bi lahko bolje naredilVsaj za moj okus pomoje ne
![]()
Se pa tud tele mašine nebi branu, nikakor ne.
Traktorski zvok in crni dim? Hm....pa sj ni golf1 al pa kej tazgamislim da te novejsi dizli so mal bl izpopolnjeni glede zvoka...ok,neki ga je se, ampak dalec kokr ucasih
Mick Jerry je napisal/-a:Čudi me edino da niso predelali tanovega, torej različico B7, ne pa da so se matrali s to staro B6-ko.No, ja pritoževal se ne bi...
Dizel in 300 konj? Znanstvena fantastika pred nekaj leti. Samo dizel in športnost se mi nekako še ne poklopita.
Ostanem pri 4.2 V8 in 420 KM iz avatarja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov