Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

In.Pro maska za A6

Napisal/-a Spyker Pe nov 04, 2005 11:14 pm

Joj zdele sem bil pa res v dilemi a nej odprem novo temo al naj napišem v katero obstoječo temo (ker nevem če si zasluži celo svojo temo) ampak ni nobene primerne :?

No stvar se mi zdi pa le zadost zanimiva da je predstavljena tud tukaj.

Pri Audiju bo na voljo dobit t.i. in.pro kromirano masko, opisoval je ne bom ker slika pove več kot 1000 besed, lahko sam še povem da point maske ne bo samo v zunanjosti ampak tudi v sami hladitvi motornega prostora..

Še slika:

Slika

P.S.: če se modom zdi neprimerno za odpiranje nove teme naj nekam prestavijo :oops:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Pe nov 04, 2005 11:35 pm

Zanimivo. Pa kej veš kaj je s tem drugačnim hlajenjem motorja? Mislm..a to je za kakšne močnejše motorje al sam kot doplačilo al...?

lp

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Pe nov 04, 2005 11:53 pm

Zanimivo izgleda, vendar me malo moti da ni znaka gor.Kaj bo to sedaj prav dodatna oprema Audija al kako je s tem?

Ko smo že pr Audijevih maskah, vam pokažem kaj ma moj fotr za foro na Audiju. Kr smejte se.Ko ga boste vidl na cesti, vas bo strah... :lol: :twisted:
Priponke
audi a3-grill.JPG
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe nov 04, 2005 11:53 pm

Ja jst tut nism vedu kam spada pa sploh nism odpru. Vseen dobr da si objavu Spyker :tomidelej:
Men ta maska ne pase, sam je zanimiv da je to edin kar mas lohk kromirano na A6 :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe nov 04, 2005 11:56 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Zanimivo izgleda, vendar me malo moti da ni znaka gor.Kaj bo to sedaj prav dodatna oprema Audija al kako je s tem?

Ko smo že pr Audijevih maskah, vam pokažem kaj ma moj fotr za foro na Audiju. Kr smejte se.Ko ga boste vidl na cesti, vas bo strah... :lol: :twisted:

Ej sej je prou hudo (dobesedno :P ) Prou paše na A3 :tomidelej:

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT So nov 05, 2005 12:01 am

Takšna maska je božji dar za policista z laserskim merilnikom...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So nov 05, 2005 12:34 am

Z laserskim merilnikom nima kej praskat zaradi določenih naprav na vozilu.Ki so zelooo učinkovite :twisted: . Veš kok so penasti modri, ko jim izpiše napako K14(al L, ne vem točn).
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So nov 05, 2005 10:28 am

Vse informacije ki jih imam glede te maske so slednje:

Is it possible to make beautiful cars even more beautiful? It is! In.pro chrome sport grill made from chromed steel is a prime example and gives the new Audi A6 an even nobler and sportier front design. But the new chrome sport grill from in.pro does not only look good, it fascinates by its functionality and provides an optimal air passage to the engine.

The chrome sport grill can be installed very easily and matches properly at the original fastening spots. The original chrome frames of the A6 there for remain in place. The handmade in.pro chrome sport grill has a high-quality and therefore particularly durable chromium plating and gives with its singular honey comb design a noble face to upper class cars and a perfect finish to the Audi A6.
Če je ravno, ni zabavno.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT So nov 05, 2005 10:42 am

Mick Jerry je napisal/-a:Z laserskim merilnikom nima kej praskat zaradi določenih naprav na vozilu.Ki so zelooo učinkovite :twisted: . Veš kok so penasti modri, ko jim izpiše napako K14(al L, ne vem točn).

Drugače gre za E14 na evropskih merilnikih, vendar takšna maska vseeno izjemno olajša ugotovitev hitrosti. Ne pozabi, tudi gizmo (you figure it out) ima meje in če je odbojni signal premočan ne more blokirati vsega in te policist na koncu vseeno ustavi z lepo hitrostjo. Poleg tega bi te znal za E14 ustaviti že iz suma, da imaš nelegalno napravo, potem pa lahko le upaš, da je policist dovolj usmiljen, da ti naprave ne bo odvzel.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So nov 05, 2005 12:44 pm

jz sam upam da ne bo noben audija pogršal s to masko. mej je prou nagravžna. original velik lepša po mojem mnenju.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So nov 05, 2005 12:57 pm

Uh.....neokusno. Meni se zdi kar nekam češki styling :roll:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So nov 05, 2005 1:14 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Zanimivo izgleda, vendar me malo moti da ni znaka gor.Kaj bo to sedaj prav dodatna oprema Audija al kako je s tem?

looooooooool.... :jao: :jao: :EE

Sam je ta audi a3 res cist nerealno prenevarn za na cesto... K ga bom vidu na cesti me bo RES strah. :lol: :lol:

a lahko uprasam kir motor ma to?

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So nov 05, 2005 2:57 pm

Audi sploh ne daje kroma na A6, kr ma nek drug material, bom se pozanimu za ime, ki zgleda kot krom sam je bolj kvalitetn. Zdej pa a je ta maska iz kroma kroma, al iz te obdelane kovine pa nevem. Sicer na tak avto jst si tega nebi nikdar dou.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov