Alta GT je napisal/-a:NE VRJAMEM DA JE DOSEGU BOLSI CAS KT F430 SEJ MA F430 VEC KONJEV IN NAVSEZADNJE USO TEHNOLOGIJO FORMULE 1 RESDA PRILAGOJENO VSAKODNEVNI RABI IN CENAM AMPAK USEN.
Alta GT je napisal/-a:NE VRJAMEM DA JE DOSEGU BOLSI CAS KT F430 SEJ MA F430 VEC KONJEV IN NAVSEZADNJE USO TEHNOLOGIJO FORMULE 1 RESDA PRILAGOJENO VSAKODNEVNI RABI IN CENAM AMPAK USEN.
Alta GT je napisal/-a:Se opravicujem, ker je moj komentar zgledal kot vpitje.Nism imel tega namena ampak me pa zelo zivcera ce nekdo nekaj navede brez da bi navedel podatke kje je to zasledil!Se enkrat se opravicujem!
Tilen je napisal/-a:ker to je prej dirkalni kot pa "cestni" avto, vožnja sama je pa zelo zahtevna.
Symon je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:ker to je prej dirkalni kot pa "cestni" avto, vožnja sama je pa zelo zahtevna.
A ta zver bo za a cesto?Kot sem rekel, podvozje je na takšni progi skoraj bolj pomombno kot moč. Res, da je tista ravnina idealna za ogromno konjev ampak kaj, ko je več ovinkov...
![]()
No končno vem kakšen je rekord na Nurburgringu... Jaz v Gran turisimu ga imam še daleč od tega... :P Končno vem koliko imam še fore, do absolutnega rekorda...
AMG Kompressor je napisal/-a:u glavnem to bo sekal!!!
tut absolutni rekorder na Nur je 911 GT2RS (996 gen.) z cajtom 8:12!!!!!!
PureTNT je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Tilen je napisal/-a:ker to je prej dirkalni kot pa "cestni" avto, vožnja sama je pa zelo zahtevna.
A ta zver bo za a cesto?Kot sem rekel, podvozje je na takšni progi skoraj bolj pomombno kot moč. Res, da je tista ravnina idealna za ogromno konjev ampak kaj, ko je več ovinkov...
![]()
No končno vem kakšen je rekord na Nurburgringu... Jaz v Gran turisimu ga imam še daleč od tega... :P Končno vem koliko imam še fore, do absolutnega rekorda...
Za cestna vozila rekord trenutno drži Carrera GT s 7:28. Dottinger Höhe velja za najdaljšo ravnino na svetu (kar se tiče prog) in na tem odseku so zelo favorizirani avtomobili z veliko močjo, kar še toliko bolj nazorno pokaže kvaliteto podvozja v ovinkih.
Drugače se s tem, da ima Ferrari samo še ime ne strinjam, vendar pri Porscheju istega ranga ponavadi dobiš več v smislu performans. Tudi tale GT3 ima realno zagotovo okoli 430-440 KM. Mnogi Porscheji 996 GT2 so na gredi imeli izmerjenih tudi do 540 KM.
Mimogrede, na Porschejevem neuradnem testiranju je 997 Turbo v "handling" testih menda že prekosil F430. Je pa to vsekakor pristranska informacija, zato bom počakal, da si preberete teste v revijah junija naslednje leto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov