Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

PureTNT
Uporabnik

Ferrari F600 "Imola"

Napisal/-a PureTNT So dec 03, 2005 6:53 pm

Številka je le špekulacija, vendar je ime "Imola" precej zanesljivo.

Zmogljivosti:
Moč: 620 KM
0-100 km/h: 3.7 s
Končna hitrost: >330 km/h

Na slikah je viden končni dizajn platišč, medtem ko je zadek, sicer znan iz Scagliettija, lažen, le del kamuflaže.

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So dec 03, 2005 10:10 pm

Pure žal tema že obstaja.Naprej pa bodo ukrepali ljudje s specialnimi sposobnostmi. :D

Em ja.Ferrari.Kaj nej druzga rečem.Sanje.Vsaj moje.

Feltne spet vlečejo na dizajn iz 80. kar mi ni slabo, prestavno kuliso je bilo zmeraj lepo videti, še lepše slišati.Pričakujem bolj ostre poteze avtomobila kot na 612-ki, mogoče v smer FXX-a. Štvelika o knjih mi je rahlo velika.Mislim da bo deklariarana moč okoli 570 KM, s 620 bi se namreč preveč približal Enzu. Je sicer res, da se pripravlja nekaj močnejšega od Enza(pa ne FXX), vendar o tem kje drugje.

Zvok dvanajstvaljnika bo spet paral gate(še vedno ne morm pozabt tresenja šip od F430-ke po naši ulici).
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT So dec 03, 2005 10:46 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Pure žal tema že obstaja.Naprej pa bodo ukrepali ljudje s specialnimi sposobnostmi. :D

Em ja.Ferrari.Kaj nej druzga rečem.Sanje.Vsaj moje.

Feltne spet vlečejo na dizajn iz 80. kar mi ni slabo, prestavno kuliso je bilo zmeraj lepo videti, še lepše slišati.Pričakujem bolj ostre poteze avtomobila kot na 612-ki, mogoče v smer FXX-a. Štvelika o knjih mi je rahlo velika.Mislim da bo deklariarana moč okoli 570 KM, s 620 bi se namreč preveč približal Enzu. Je sicer res, da se pripravlja nekaj močnejšega od Enza(pa ne FXX), vendar o tem kje drugje.

Zvok dvanajstvaljnika bo spet paral gate(še vedno ne morm pozabt tresenja šip od F430-ke po naši ulici).

Sicer se bežno spomnim teme, vendar ne verjamem, da so bile objavljene slike notranjosti vozila (ki sicer še ni dokončana - ima dele iz 612). Avto je v resnici tudi precej manjši, saj je med kamuflažo in pločevino OGROMNO prostora. Kar se tiče moči pa počakaj na predstavitev vozila, potem pa obišči tole temo ;) .

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne dec 04, 2005 12:08 pm

Jap. Res je že bila. Prenašam prvi post od Purea na naslov:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 2&start=40

V to temo pa zapiram duri.

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti