Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

2006 Audi JE Design A8

Napisal/-a tomson Po mar 20, 2006 11:20 pm

nekaj novega od je design-a 8)

Supercharged V8
4,2 mašina
500KM
pospešek 0-100km/h = 4,8s
max. hitrost: 303km/h (188mph)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
romanus
Nov uporabnik

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a romanus Po mar 20, 2006 11:22 pm

lepoooooooooooooo

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To mar 21, 2006 12:01 am

Vse prej kot lep.

Drugo kat za Arabce ni primeren.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K To mar 21, 2006 12:13 am

Ubijalski stroj :shock: :D

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To mar 21, 2006 12:15 am

Meni je pa zelo lep, samo temne šipe mu manjkajo.
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To mar 21, 2006 1:22 am

Sick :twisted: Ludnica na kolesih. Sam še ene tettsut feltne (x/black) pa je zmaga. Brutalno
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran To mar 21, 2006 8:51 am

premejhne copate

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 9:59 am

A te predelave audijev, vw (predvsem te dve znamki) in podobno spadajo pod vozila prihodnosti? Ce bi na tak nacin japonske predelave postali, bi bla ta tema 3/4 napolnjena z japonskimi avtomobili... :roll: :lol:

Sej razumem da so navadne razlicice premalo sportne krave, pa se s tem tolazite, sam v to temo pomoje res ne, spadajo prej v tuning ali styling.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To mar 21, 2006 12:35 pm

HajdukS je napisal/-a:A te predelave audijev, vw (predvsem te dve znamki) in podobno spadajo pod vozila prihodnosti? Ce bi na tak nacin japonske predelave postali, bi bla ta tema 3/4 napolnjena z japonskimi avtomobili... :roll: :lol:

em... preberi prvo stran foruma naj ti citiram
rubriki je ime:
Vozila prihodnosti
Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

vcasih se je to imenovalo sanjski koticek oz. sanjarjenja
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` To mar 21, 2006 12:41 pm

ze tko je petarda a8,sam tale je pa bomba!!HUDO!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To mar 21, 2006 12:53 pm

Ima HajdukS povsem prav, če se vsak predelan audi lahko znajde v vozilih prihodnosti, se lahko tudi vsak japonski itd. Malo preveč prihodnosti, se mi zdi. Sem za to, da se odpre nov blok - "predelana vozila - samo slike, specifikacije in kratki komentarji". Tu pa ostanejo eksoti in predelave z recimo več kot 300 avti na leto (npr ABT).

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 12:58 pm

MacTron je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:A te predelave audijev, vw (predvsem te dve znamki) in podobno spadajo pod vozila prihodnosti? Ce bi na tak nacin japonske predelave postali, bi bla ta tema 3/4 napolnjena z japonskimi avtomobili... :roll: :lol:

em... preberi prvo stran foruma naj ti citiram
rubriki je ime:
Vozila prihodnosti

vcasih se je to imenovalo sanjski koticek oz. sanjarjenja

Kok ste mi smesni. Ce je ze ta forum in ti tok natancen pol izvoli moje vozilo o katerem lahko sanjamo v rubriki vozila prihosnosti... Ne stalno probavat dokazat kok so dobr in natancno dolocena pravila na tem forumu ker niso.

recimo:

Slika

Slika

Izpolnjujejo vse pogoje ane?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem To mar 21, 2006 1:07 pm

S takim provociranjem ne boš daleč prišel. Gotovo so nekje širša pravila, ki govorijo o tem, da je ta forum namenjen ljubiteljem avtomobilizma.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 21, 2006 1:15 pm

esem je napisal/-a:S takim provociranjem ne boš daleč prišel. Gotovo so nekje širša pravila, ki govorijo o tem, da je ta forum namenjen ljubiteljem avtomobilizma.

Vseeno pise VSA vozila... Sej ne postam jst clenov in naslovov foruma kot nek zakon. Jst samo pravim da ta tema po moje spada drugam. lahko bi mi lepo razlozil zakaj spada bolj sem kot kam drugam pa nebi nic provociral. Sam tisto kar je napisal ni odgovorilo na moje vprasanje. Mislis da ta razdelek foruma nebi zgubil na zanimivosti in preglednosti ce bi se jst odlocil dat vse ameriske in japonske predelave japonskih avtomobilov sem?

m.a.t.e.j.
Nov uporabnik

Napisal/-a m.a.t.e.j. To mar 21, 2006 1:35 pm

Jaz se opazil nisem. Ja hajduk ima povsem prav. Tole bi moral biti pod temo tuning oz. styling. Drugac pa glede tega audija a8. Sploh ne vem kva, s cim so ga to popacal. Naj ga pustijo taksnega kot je. Tole mi ni vsec.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem To mar 21, 2006 1:36 pm

Verjamem, da imaš na zalogi dovolj zda in jap avtov (pa še kdo), da bi tema "vozila prihodnosti", kjer so mišljena predvsem velikoserijska nova in bodoča vozila, izgubila toliko na preglednosti, da bi ji dolgoročno škodilo tudi na zanimivosti. Zato tudi še 1x predlagam odprtje novega bloka predelanih vozil maloserijskih tunerjev, ker je blok Tuning namenjen bolj predstavitvi "home made" unikatov, specifičnim vprašanjem itd, in bi že zaradi preglednosti in očitnega interesa glede ponudbe predelav veljalo odpreti nov blok.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To mar 21, 2006 1:56 pm

pa kaj vam gre to zdj v nos? če te moti ne gledat. drugač pa brutalno lep!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To mar 21, 2006 6:00 pm

HajdukS: Ja hej!!! Dej potem pa objavi ko kdo predela japonca kerga. Ne bo nihče imel verjetno nič proti. Jaz ko kako predelavo objavim, to naredim bolj zato ker postaja zelo pusto, ali pa se kaj zanimivega naredlo....

Glede tega audija pa mi je težko rečt, ampak po mojem okusu je standardni dost lepši.
Teli bodykiti, pa to sranje ga zame pogrša. Pa manjkajo mu 4 krogci na grilu, ki je tudi zame preveč kvadratast...
-Za performanse pa samo :twisted: :twisted: :bow :bow --To skensla ta majhen minus na avtu :P
Slika

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To mar 21, 2006 6:04 pm

Tisti, ki je te podaljške barval, ni nekak dobro zadel odtenka barve ... presvetlo. :?
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov