Pred tem je citi izgledal takole:

Meni je stara varijanta neprimerno boljša. Avto mi je vedno bolj zanimiv, baje že osnovni model leti kot p*****a (62 kW in dobrih 800 kil, do 100 v 10,8 sek.)
LP,
Joie
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
fiatpowered je napisal/-a:Armaturka spominja na fabijino. Če so ti golfi v celoti pocinkani potem bi ga še jaz verjeto kupil zdaj, če bili seveda poceni(cenejši od clia storia) če pa niso pocinkani potem pa to ni to, ker da ti po petih letih začne gnit, to pač ni nič. Tak avto bi si kupil da bi se vsaj 10 let z njim vozil.
Joie de vivre! je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:Armaturka spominja na fabijino. Če so ti golfi v celoti pocinkani potem bi ga še jaz verjeto kupil zdaj, če bili seveda poceni(cenejši od clia storia) če pa niso pocinkani potem pa to ni to, ker da ti po petih letih začne gnit, to pač ni nič. Tak avto bi si kupil da bi se vsaj 10 let z njim vozil.
V JAR karoserija ne rabi biti pocinkana.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov