Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Chrysler 300 L

Napisal/-a Joie de vivre! To mar 28, 2006 1:33 pm

Chrysler bo na newyorškem salonu predstavil podaljšano verzijo priljubljene limuzine:

Slika

Poganjala ga bosta 3,5-litrski V8 ter sevedat 5,7 V8 Hemi.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To mar 28, 2006 9:08 pm

Tale Chrysler je zares pristen američan; redno ga srečujem v Ljubljani.

lp, mm

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To mar 28, 2006 9:33 pm

Meni se ta Chrysler zelo dopade, sploh pa bočna linija in zadek. z podaljšano verzijo bo pa resna konkurenca S klasi pa A8.
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To mar 28, 2006 9:46 pm

Smrad :
Ta avto ne bo NIKOLI konkurenca bmw al pa mb ;) Dve besedi : build quality.
Je pa res nekaj posebnega na cesti - kar ne moreš, da ga nebi gledal :)
Ampak bojda ni na volanu NIČ filinga- kot da pluješ z ladjo :lol: (vir:top gear)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To mar 28, 2006 9:47 pm

Off topic:

Kok se lepo nasmejem, ko vidim tvoj nick. hehe :-P
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex To mar 28, 2006 10:02 pm

Je že čas, da pride nekaj novega na naše ceste. 8)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr mar 29, 2006 12:03 pm

Shit že osnovni je ogromna ladja; tole je pa že kr "gengsta limmo". Avto se izvrstno drži in ima zelo čvrsto podvozje; na top gear so imel USA različico za kalifornijo, ki je zmehčana do konca. Tako da bass; odpelji en testdrive in se prepričaj ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr mar 29, 2006 3:17 pm

Men pa ni všeč, je preveč ameriški, kar tuli ko se pelje po cesti, poglej me poglej me, velik in debel, hočem zgledati drag in kvaliteten, ampak v resnici sem zgrajen slampasto za male pare.

To je avto za neumne pleh pičke lovit, pa še te so zdej dost pametne ratale :D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr mar 29, 2006 5:02 pm

Men se tut ne dopade. Preveč ameriški, pa malo za cajtom s tehnologijo, built quality pa kolko jaz vem tudi ni za hvalit se :?
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr mar 29, 2006 5:10 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Men pa ni všeč, je preveč ameriški, kar tuli ko se pelje po cesti, poglej me poglej me, velik in debel, hočem zgledati drag in kvaliteten, ampak v resnici sem zgrajen slampasto za male pare.

To je res kar si napisal ;) Do zdej sem jih videl ene par komadov. Sam se mi zdi da ni zgrešen. Res je, da je dolg 5 metrov pa narodn pa da kliče po nekakšni pozornosti. Vedno ko ga vidim ga malo pogledam sej kot avto je vredu sam malo čudna cena za tak avto :? Okey recimo A8, ki naj bi bil konkurent je dolg 5051mm sam cena se prične nekje pri 17M kar pa 300 pa 10M....že tukaj je precejšna razlika (7M)....

Za 300 jest pravim tako, da je primeren za nizkocenovno poziranje :P
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr mar 29, 2006 5:51 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Men pa ni všeč, je preveč ameriški, kar tuli ko se pelje po cesti, poglej me poglej me, velik in debel, hočem zgledati drag in kvaliteten, ampak v resnici sem zgrajen slampasto za male pare.

Se sploh ne strinjam s tabo mislim ,da je BMW v sloveniji bolj za pleh pičke lovit! Za ameriške razmere pa ta avto sploh ni ne velik ne debel ne drag!
Meni osebno je zelo všeč!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Sr mar 29, 2006 5:59 pm

Sej všečen je, samo ni DOBER v smislu sedmice ali osmice ali s-klase.
Ni primerjave. Ni pa slab. Samo ni dober DOBER.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr mar 29, 2006 6:05 pm

bass je napisal/-a:Sej všečen je, samo ni DOBER v smislu sedmice ali osmice ali s-klase.
Ni primerjave. Ni pa slab. Samo ni dober DOBER.

Poglej si samo ceno kolk je nižja, mislim da avto ki je 7 miljonov dražji mora ponuditi več kot 300C.
Mi je pa 300C izredno všeč in ga bi takoj mel (alomst dream car z hemijem).

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr mar 29, 2006 6:45 pm

Razen po velikosti, ki je tipičen ameriški jumbo size, je kolko jaz vem 300 v a6, 5er in e-class razredu avtomobila...notri ni kaj več placa, pa tudi po tehnologiji ni glih korak s časom.
Če pa zdaj to štejemo so pa tudi cene primerljive ;)
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr mar 29, 2006 7:01 pm

Te Chryslerje, ki se jih da kupit pri nas, bi bilo vse treba dat na Euroncap crashteste...

Glede na to, da sta se PT Cruiser in Voyager slabo izkazala mislim da 300C ne bi bil izjema.

Drugače si pa tudi jaz ne bi nikoli kupil take omare.

lp, mm

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES Sr mar 29, 2006 7:17 pm

Tomcatter je napisal/-a:Razen po velikosti, ki je tipičen ameriški jumbo size, je kolko jaz vem 300 v a6, 5er in e-class razredu avtomobila...notri ni kaj več placa, pa tudi po tehnologiji ni glih korak s časom.

Po velikosti se lahko primerjata 300 in A8 ;) Sam res pa ne vem koliko ma placa 300? Nisem sedel še notri tako da ne morem komentirati....sam meni se zdi da bi moral imeti kar veliko placa za 5 metrov dolg avto,ne? Sej ne rečem gotovo je dober avto sam se mi zdi da glih nima tiste duše kot A6 oz. A8, ali bmw7 in 5...itd ;)

LP

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr mar 29, 2006 7:21 pm

CERES je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a: Sej ne rečem gotovo je dober avto sam se mi zdi da glih nima tiste duše kot A6 oz. A8, ali bmw7 in 5...itd ;)

Tiste zagotovo ne, kot A6 in A8...; ima namreč ameriško dušo :!:

lp, mm

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Napisal/-a CERES Sr mar 29, 2006 7:25 pm

Lignage je napisal/-a:
CERES je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a: Sej ne rečem gotovo je dober avto sam se mi zdi da glih nima tiste duše kot A6 oz. A8, ali bmw7 in 5...itd ;)

Tiste zagotovo ne, kot A6 in A8...; ima namreč ameriško dušo :!:

lp, mm

Vsak ima svojo dušo ;) Mogoče je to narobe ker živim v evropi in ne v ZDA. Če bi tam živel bi gotovo drugače gledal kot pa sedaj.....no ja kakor vzameš vsak ima svoje + in - ;)

LP

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr mar 29, 2006 7:31 pm

Tomcatter je napisal/-a:Razen po velikosti, ki je tipičen ameriški jumbo size, je kolko jaz vem 300 v a6, 5er in e-class razredu avtomobila...notri ni kaj več placa, pa tudi po tehnologiji ni glih korak s časom.

Prjatu notr je placa; da bi lahko dobesedno dal dvojno žimnco od postelje in spal v njemu; A6 je po placu znotraj utesnjen kot fičak. Ta avto ni v klasi 7,s,A8, da se razumemo; to je 5,A6 in E; tudi narejen je na osnovi E klase. Hemi motor je fenomenalen. Build quality notranjosti je slabši ni pa slab - pejte si ga pogledat če ne verjamete. Kvaliteta avta samega kot pokvarljivost ali kaj takega pa ni pene. Drugače imamo doma 300M in je meni osbeno za prste polizat kot športna limuzina (V zda so imeli celo neke vrste DTM za te avte). Lega je nenormalno dobra; sploh pa nikoli nebi pričakoval tega od enega američana; res ne. 300M je bil prvi večji poslus prodaje za EU in so podvozje naredili iz frke tako dobro in čvrsto; da so ga dejansko mogče dodelali več kot bi bilo to potrebno. Za primerjavo je doma pri bajti tudi BMW serija Sedem z športnim podvozjem in je znotraj čeprav carska; utesnjena v primerjavi in z slabšo lego čez ostre ovinke. Je pa res da je luksuz in materijali znotraj BMW dve stopničke višji; torej zaključek je da se vsakega nekaj najde ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr mar 29, 2006 9:33 pm

Men je pa karavanska različica zelo zanimiva - v živo zgleda veliko bolj fascinantno kot na slikah.

Slika
Slika
pa še bratranec Dodge Magnum
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov