Poganjala ga bosta 3,5-litrski V8 ter sevedat 5,7 V8 Hemi.
LP,
Joie
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Bel-Tirid je napisal/-a:Men pa ni všeč, je preveč ameriški, kar tuli ko se pelje po cesti, poglej me poglej me, velik in debel, hočem zgledati drag in kvaliteten, ampak v resnici sem zgrajen slampasto za male pare.
To je avto za neumne pleh pičke lovit, pa še te so zdej dost pametne ratale
Bel-Tirid je napisal/-a:Men pa ni všeč, je preveč ameriški, kar tuli ko se pelje po cesti, poglej me poglej me, velik in debel, hočem zgledati drag in kvaliteten, ampak v resnici sem zgrajen slampasto za male pare.
To je avto za neumne pleh pičke lovit, pa še te so zdej dost pametne ratale
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Sej všečen je, samo ni DOBER v smislu sedmice ali osmice ali s-klase.
Ni primerjave. Ni pa slab. Samo ni dober DOBER.
Tomcatter je napisal/-a:Razen po velikosti, ki je tipičen ameriški jumbo size, je kolko jaz vem 300 v a6, 5er in e-class razredu avtomobila...notri ni kaj več placa, pa tudi po tehnologiji ni glih korak s časom.
Če pa zdaj to štejemo so pa tudi cene primerljive
Lignage je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a: Sej ne rečem gotovo je dober avto sam se mi zdi da glih nima tiste duše kot A6 oz. A8, ali bmw7 in 5...itd![]()
Tiste zagotovo ne, kot A6 in A8...; ima namreč ameriško dušo![]()
lp, mm
Tomcatter je napisal/-a:Razen po velikosti, ki je tipičen ameriški jumbo size, je kolko jaz vem 300 v a6, 5er in e-class razredu avtomobila...notri ni kaj več placa, pa tudi po tehnologiji ni glih korak s časom.
Če pa zdaj to štejemo so pa tudi cene primerljive
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov