Koncept je res lep. Za ˝končni izdelek˝ pa ne morem tega rečt. Čeprav mi niti nič ne fali, Lahko bi se pa zgledovali malo bolje po dizajnu koncepta Tukaj vmes ima prste vmes verjetno tudi Renault.
mislim, da je radikalnost nissanovih dizajnerjev zašla v slepo ulico. Micra in predvsem Primera sta po dizajnu zelo zanimiva avta, a (verjetno večini) hkrati tudi ne preveč všečna. So pač malo slabo izpeljali nekatere linije in detajle. Verjetno so pričakovali večji tržni uspeh, zdaj pa reagirajo s klasično napako, namesto, da bi nov dizajn izboljšali, se vračajo k staremu in neprepoznavnosti. Jim Murano nič ne pove? Škoda
metallic je napisal/-a:Men je kr ušeč, mal spominja na murana.
Se strinjam. Mene še vedno matra firbec, če je res kaj na tem, da bo tale avto nasledil Almero. Saj ne bi imel ravno proti ampak Almera je pač hatch ne pa polterenc... Ampak je videti vseeno dovolj všečen. Kje so ujeli in slikali ta avto?
Meni osebno (vsaj po fotografijah sodeč - ga po treba v živo videti) ni nič posebnega. Bočna linija sicer posnema Muranovo, s sprednjim delom pa so po mojem mjenju udarili mimo.
zadaj in znotraj OK, spredaj pa kot da jim zmanjkuje idej al pa se Renault preveč sili. No ja mi je pa po nekem čudnem ključu še najbolj podoben Daihatsu Terrios (spredaj)
lp
Bodi prijazen-vsakdo, ki ga srečaš, bije težak boj.