LP,
Joie
partty je napisal/-a:Jah vrjetn Elantre ne bo sploh več za evropski trg. Ta nova ja namenjena samo za ZDA in Azijo, verjetn pa praw tako Ceed ne bo za ZDA. To pa nism vedu da ljudje primerjajo Accenta z Golfom katera niti zdaleč ne spadata v enak razred. To vrjetn zanalašč delajo da bi zasmegovali Korejce, vrjetn v koreji pa primerjajo Santa Feja s Foxom
Joie de vivre! je napisal/-a:Ma ne vem... Sem bil na Češkem, pa nisem videl niti enega C1, P107 ali Aygota. Niti enega, pa sem bil tam 3 dni. Je pa res, da za ta denar dobiš že Octavio I.
Joie de vivre! je napisal/-a:Templar, ti si en težki frajer. Cel svet ve, da je Clarkson navaden zajebant, samo ti ne...
Templar je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Ma ne vem... Sem bil na Češkem, pa nisem videl niti enega C1, P107 ali Aygota. Niti enega, pa sem bil tam 3 dni. Je pa res, da za ta denar dobiš že Octavio I.
To bi bil zanimiv podatek katerega leta gospodovega si bil na Češkem...
Joie de vivre! je napisal/-a:Templar, ti si en težki frajer. Cel svet ve, da je Clarkson navaden zajebant, samo ti ne...
Clarkson je jasno budalo ampak še vedno je mu tovarne in zastopniki šopajo avtombile. Ali je za show ali kaj drugega res ne vem, vseeno pa včasih celo kaj relavantnega pove. Je pa res da se ne spomnim več kdo je tist avto hvalil, možno da je bil tud Hamster.
Ma res ne vem kaj je tvoj problem...a te muči da da nisi ti napisal česa kar sem jaz? Ti je kakšna novička ušla da bi lahko nabil kak nov nesmiseln post ali štreno?
Now go to kitchen and have a cookie.
Joie de vivre! je napisal/-a:
Problem ne vem če je v meni, pač me je že večkrat zbodla tvoja 100% prepričanost v svoje izjave, borba za svoj prav, krvav boj proti vsakemu nasprotnemu mnenju itd... Vse lepo in prav, če ne bi potem izustil posplošitev kot je primerjati Clarksona z Avtomagazinom... Avtomagazin med vrsticami sicer pogosto pokaže simpatije do določenega vozila, ampak je vseeno resna revija.
Clarkson ni budala, daleč od tega.
lp,
Martin
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov