Povsem logčna poteza - sploh ne razumem zakaj so toliko časa čakali - glede na trend prodaje takšnih vozil.
Podvozji in tehnike imajo od NISSAN-a na pretek, poleg tega pa predstavlja velik potencial njihov "kwow-how" - da ima NISSAN odlične terence pa itak ne gre dvomit.
Zgolj upam, da ne bodo imeli Francozi preveč kot rečemo "prste vmes" - naj jim Japonci njihovo idejo v celoti dodelajo in izdelajo do "končnega izdelka" - RENAULT pa naj jih zgolj v salon postavi
Če bo tak, mi bo najlepši Renault. Ampak tako kot je napisal jorgeus - takega avta je za po terenu škoda, za po mestu je pa prevelik, tk da ni ne tič ne miš...
Ja ampak a ni ime koleos že blo uporabljeno za en njihov koncept mislim da približno že šest ali sedem let nazaj? Pa vem da ni zgledu temule čist nč podobn. Pa sej so isto naredili z laguno. Ime je bilo najprej od enga koncepta za kabrio...
Lep je. Pa ni podoben ne x3, ne q7. Pa če je clio-vski me nič ne moti. Za moje oči je npr. Q7 spredaj ogaben (poljuvajte me) Kao mišičast Meni je tale renojček všeč. Kar se pa uporabnosti tiče pa vsi vemo kaj so SUV-i. Podn.
Za pozerje. Mlajše, ne direktorčke, ki parkirajo po portoroških zelenicah. Pohvale LP
Martin