Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jun 17, 2003 9:10 pm

Ej safrane kdaj pa pride rs?
pomje ga v slo sploh nobenega nebo!
Bo neka omejena serija!

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

Napisal/-a Moby To jun 17, 2003 9:44 pm

RS-a več ni moč kupiti..najbližje nam je italija kjer imajo nekaj ludekov RS-a ter ene par jih je v avstriji.Če ga bo v sloveniji moč še kdaj kupit je vprašanje ker namreč prihaja vn nova različica RS-a in sicer pod znamim imenom Cosworth se pravi Focus Cosworth 2003, ki naj bi imel obljubljenih 300KM ter pogon na vse štiri.Za razliko RS-a, ki ima 215KM turbopolnjen motor ter pogon na prvi kolesi bo cossi zverina.
Cena RS-a je nekje 8.500 mil. sit. Koliko bo cena cossi-ja še ni znana a vedi, da ne bo nižja :). Vsekakor pa menim, da je že RS močan.Pogovarju sem se z znancem, ki je vozu RS-a v nemčiji in pravi, da moraš imeti umirjeno nogo ker zadeva dobro grebe tla..pa neverjetno se drži ovinkov (to že vemo zakaj ne). Drgač sm tut jst focus fan in seveda tut slovenskega najbočnejšega serijskega focusa sm mogu probat se pravi ST170...solidno solidno :)

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne jun 29, 2003 12:38 pm

RS sem imel priliko peljati na Češkem v okolici Prage. O vtisih ti lahko povem raje na 4 oci ker jih je prevec da bi jih sem spisal. Na kratko...avto je brutalen in je zaradi sprednjega pogona pri pospeševanjih zelo tesko drzati linijo, saj se avtu dvigne nos in z volanom nimas kej poceti :D Ne..sej ni tok hudo :) Avto ma odlicno zaporo difereniala saj te dobesedno izstreli iz bolj zaprtih ovinkov. Toliko...ce te zanimajo podrobnosti si preberi v Avtomagazinu št.9. Pa daj kaksen komentar na moje fotke v reviji :)
LP

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Ne jun 29, 2003 8:37 pm

Ford Fiesta ST -150 ( ne 170 ) začetek prodaje predvidoma November 2003 .

mondy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mondy Po jun 30, 2003 12:59 pm

Ja res čez kakšno leto bo ven prišel novi Focus Cosworth, ki po imel pogon na vsa štiri kolesa! Novi Focus bo imel večjo medosno razdaljo in bo zato dovoljeval 4x4 pogon, ki ga sedanji RS :wink: nima.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov