Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

2008 Audi A6 facelift

Napisal/-a martin_krpan To jul 10, 2007 4:46 pm

Kako si ga predstavljajo v Auto Bildu:
Slika
Slika

Spredaj ledice (auch das Basismodell, so prepričani Švabi), zadaj luči po vzoru na A5.
Zadnjič spremenil martin_krpan, dne Pe apr 11, 2008 2:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES To jul 10, 2007 5:09 pm

Spredaj kar vredu zadaj pa mislim da je falen. Luči zgrešene :roll: Enostavno ne paše no za moj okus....da ne omenjam da so prevelike :roll: Bi bilo bolje da bi te obstoječe obdržali obliko zadnje luči in bi samo vstavili led diode. Mislim da A6 limuzina nima led diod. Ima jih pa avant in all road. Mislim da bi bilo bolj smiselno to narditi kot pa nove zadnje luči.....

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jul 10, 2007 8:28 pm

res škoda imena a6 uporabljat ob takih zadnjih lučeh .... kot bi gledu kakega bmw3 v zadek po lučeh .... se strinjam da bi ledice bile veliko boljše kot ima te all road

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak To jul 10, 2007 8:36 pm

Pri autobildu so malo.... :roll: Sami pri sebi dobro vejo da tak gotovo nebo, pa vseeno nekaj objavijo...Facelift bi skoraj mogel biti lepsi.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To jul 10, 2007 8:45 pm

AudiFreak je napisal/-a:Pri autobildu so malo.... :roll: Sami pri sebi dobro vejo da tak gotovo nebo, pa vseeno nekaj objavijo...Facelift bi skoraj mogel biti lepsi.

Taka prenova, kot jo vidimo na slikah, je za mene povsem verjetna. Nevem zakaj bi mogla biti lepša. A potem ti tudi zadnji del Audija A5 ni všeč :?:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jul 10, 2007 8:49 pm

tole mi skor na isto foro deluje kot pr seatih, ko so si res tok mal različni. Se pa strinjam, d so zadnje luči prevelike
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES To jul 10, 2007 11:02 pm

Lignage je napisal/-a:
AudiFreak je napisal/-a:Pri autobildu so malo.... :roll: Sami pri sebi dobro vejo da tak gotovo nebo, pa vseeno nekaj objavijo...Facelift bi skoraj mogel biti lepsi.

Taka prenova, kot jo vidimo na slikah, je za mene povsem verjetna. Nevem zakaj bi mogla biti lepša. A potem ti tudi zadnji del Audija A5 ni všeč :?:

Zadnji del pri novem A5 je meni lep. Sam razumeti moraš da vsak avto ima svojo "filozofijo" in da pač ne pašejo ene iste luči ali zlo podobne na druge avtomobile. V tem primeru govorim A5 in A6. Isto pač če pogledaš imata vw passat in jetta luči zadaj. Pri pasatu dobijo pravi izgled :) če pa pogledaš rit jette pa dobiš mešane občutke no vsaj jest ;)

Tko da ne vem to je moj pogled. Drugače pa luči niso enake so pa zelo podobne ;)

Slika

Slika

Slika

p.s. Edino če bi na prvi sliki za bodočega a6 zadnje luči zožali in ne potegnili na dol bi bolje že delovalo in če bi še dali LED potem pa je zadetek v polno.....

Lp
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr jul 11, 2007 9:42 am

Zadej takega res ne bodo delal, tisti spojler je tudi preveč, spredaj pa res nimajo veliko za spreminjat :P

Drugače pa me trenutni A6 limuzina tudi luči v LED tehniki, le da so v vzorcu kot na avantu samo zavorne luči
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Sr okt 24, 2007 4:23 pm

Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
GregaST
Novinec

Kraj: Medvode

Napisal/-a GregaST Sr okt 24, 2007 4:31 pm

Precej grd fotošop A5 :roll:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr okt 24, 2007 4:42 pm

to pa je grdo.... :shock:

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Sr okt 24, 2007 4:59 pm

Mi ni všeč!
Postajajo zelo podobni(A4, A5, A6), spreminjajo se samo dolžine in pa cena.
Se mi zdi, da samo led luči zamenjajo in je že nov model.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr okt 24, 2007 5:27 pm

@CERES: Filozofija se naj bi spreminjala, vendar se ne. Za primerjavo vzemi A3 sportback, A4 in A6 karavan. Skoraj iste luči in popolnoma različni rangi avtomobilov.

Tako da verjamem da bo nova A6 zelo podobna prvemu fotošopu..
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr okt 24, 2007 5:32 pm

Lignage je napisal/-a:

Ja, Audi a5 je zelo grd od zadaj in odspredaj..od strani pa tudi :D ..uglavnem cel je grd, aktualni a6 mi je pa res tak lep eleganten..čiste enostavne linije, ki so mi zelo ušeč, če ga nardijo takega, kot je tu prikazan, bo katastofa :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr okt 24, 2007 7:35 pm

CERES je napisal/-a:Bi bilo bolje da bi te obstoječe obdržali obliko zadnje luči in bi samo vstavili led diode. Mislim da A6 limuzina nima led diod. Ima jih pa avant in all road. Mislim da bi bilo bolj smiselno to narditi kot pa nove zadnje luči.....

Pri Audiju A6 imata limuzina in avant serijsko tako spredaj kot tudi zadaj halogenske žaromete...če pa doplačaš za (bi)ksenonske žaromete pa imata tako limuzina kot tudi Avant zadnje luči z LED diodami! ;)

speedfreak je napisal/-a:Ja, Audi a5 je zelo grd od zadaj in odspredaj..od strani pa tudi :D ..uglavnem cel je grd, aktualni a6 mi je pa res tak lep eleganten..čiste enostavne linije, ki so mi zelo ušeč, če ga nardijo takega, kot je tu prikazan, bo katastofa :roll:

Za tebe sem pa skoraj siguern, da A5 (da o S5 niti ne govorimo :shock: ) še nisi videl v živo...drugače ne bi tako govoril! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr okt 24, 2007 8:08 pm

ma dej nej ne serjejo s tem zadkom. Trenutni a6 je velik lepši kot tale.
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr okt 24, 2007 9:44 pm

Ne se preveč spotikat ob te photoshope. Vprašanje kolk je na njih resnice. Pred popolnoma novim modelom (C7) naj bi prišel še facelift, že takrat bo mogoče malenkost bolj jasno v katero smer se bo povlekel dizajn, se pa zna zgodit da bo šlo res v smeri A5.

Sicer se pa men zdi da v tem podforumu vedno preveč govorimo samo o obliki novih modelov, ne glede na to za katero znamko se gre. Bistvo vsega je predvsem tisto, kar se skriva pod pločevino, torej izboljšave na področju varnosti, nove tehnologije in sistemi, razporeditve teže, uporabnost različnih funkcij itd.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Pe apr 11, 2008 2:45 pm

Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe apr 11, 2008 2:57 pm

no ja, tte luči zadi so že mal bol civilizirane, sam ni še to to :D

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe apr 11, 2008 3:11 pm

No, če bo pa tak zadaj bo pa lep.
Trenutno mi je najgrše na A6 ravno zadek :P
Bo pa zgleda to prvi Audijev facelift po dolgem času, ki bo dejansko facelift in ne na pol spremenjena zunanjost...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov