Spredaj ledice (auch das Basismodell, so prepričani Švabi), zadaj luči po vzoru na A5.
AudiFreak je napisal/-a:Pri autobildu so malo....Sami pri sebi dobro vejo da tak gotovo nebo, pa vseeno nekaj objavijo...Facelift bi skoraj mogel biti lepsi.
Lignage je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Pri autobildu so malo....Sami pri sebi dobro vejo da tak gotovo nebo, pa vseeno nekaj objavijo...Facelift bi skoraj mogel biti lepsi.
Taka prenova, kot jo vidimo na slikah, je za mene povsem verjetna. Nevem zakaj bi mogla biti lepša. A potem ti tudi zadnji del Audija A5 ni všeč
Lignage je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:Pri autobildu so malo....Sami pri sebi dobro vejo da tak gotovo nebo, pa vseeno nekaj objavijo...Facelift bi skoraj mogel biti lepsi.
Taka prenova, kot jo vidimo na slikah, je za mene povsem verjetna. Nevem zakaj bi mogla biti lepša. A potem ti tudi zadnji del Audija A5 ni všeč
CERES je napisal/-a:Bi bilo bolje da bi te obstoječe obdržali obliko zadnje luči in bi samo vstavili led diode. Mislim da A6 limuzina nima led diod. Ima jih pa avant in all road. Mislim da bi bilo bolj smiselno to narditi kot pa nove zadnje luči.....
speedfreak je napisal/-a:Ja, Audi a5 je zelo grd od zadaj in odspredaj..od strani pa tudi..uglavnem cel je grd, aktualni a6 mi je pa res tak lep eleganten..čiste enostavne linije, ki so mi zelo ušeč, če ga nardijo takega, kot je tu prikazan, bo katastofa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov