Ivan36 je napisal/-a:HEJ! Če ne bi bilo v SLO Korejcev in podobne šare bi vsaj 89% slovenčkov peš hodilo, ker nimajo vsi ali pa nočejo dat za Nemške duplikate, jaz če mi stvar ne leži ne odgovarjam ali komentiram samo berem.
![]()
alexmazda je napisal/-a:nisem reku da je šlampasto narjen, reku sem da je šlampast. kar pa ni isto. o njegovi kvaliteti izdelave pač ne dvomim,je verjetno enak ostalim hyundajem. če pa je to dobra ali slaba stvar pa je odvisno od posameznika.
Kritik je napisal/-a:alexmazda je napisal/-a:nisem reku da je šlampasto narjen, reku sem da je šlampast. kar pa ni isto. o njegovi kvaliteti izdelave pač ne dvomim,je verjetno enak ostalim hyundajem. če pa je to dobra ali slaba stvar pa je odvisno od posameznika.
OK, kot pod prvo, če še nikdar niste imeli korejca, potem so take kritike in objave neumestne.... Sam imam Getza, pa sem z njim popolnoma zadovoljen, dela kot urica, nobenih problemov nimam z njim, kar za mojega bivšega citroena ne morem trdit.
Sedel sem v novem i30 in ti povem, da se lahko kakšen evropejec tudi skrije pred njim.
Ni vse, kar ni evropsko, slabo. Če pa je pri tem še poceni, gre pa tako ali tako vsem v nos. Za moje pojme, so evropski avtomobili najmanj 20% predragi, kolikor so realno vredni in kvalitetni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov