Radman je napisal/-a:Vozilo bo opremljeno s 3-valjnim prisilno polnjenim turbodizelskim agregatom z gibno prostornino 3.560 ccm (450 Nm pri 1.200 obr./min, 120 KM pri 1.600 obr./min)
...kaj ni to Audi-jev motor, ki ga vgrajujejo v A3???....
Radman je napisal/-a:Vozilo bo opremljeno s 3-valjnim prisilno polnjenim turbodizelskim agregatom z gibno prostornino 3.560 ccm (450 Nm pri 1.200 obr./min, 120 KM pri 1.600 obr./min)
Radman je napisal/-a:Ta avto sem sliku včeri na predstavitvi. Čudn se mi zdi da nism nč Safyja vidu...
vazman je napisal/-a:Radman je napisal/-a:Ta avto sem sliku včeri na predstavitvi. Čudn se mi zdi da nism nč Safyja vidu...
Res ne vem zakaj se vsi tako nad "safitom" znašate,nekateri primerki na tem forumu so pa sami tako primitivni,da se tega tudi ne zavedajo.
Najhuje je pa to,da potem drugim dopovedujejo,da so primitivni.![]()
RADMAN,cestitam,vsak najmanjši otrok v vrtcu bi pokazal vecjo spretnost risanja v programu "slikar".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vazman je napisal/-a:Tile moderatorji tukaj na tem forumu pa spregledajo marsikaj.Svetujem jim ,da vsaj skenslajo al pa zaklenejo to temo skupaj z uporabnikom,kot se to dela na nekem drugem slo avto forumu, preden se vse skupaj izrodi.
Mogoce pa sem samo jaz tako neumen,da ne vidim,da ima ta tema kakršnokoli zvezo z avtomobilizmom.
zoranwagen je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:skrajni čas da se uvede moderator pod to temo!
Predlagam tebe!
MGsax je napisal/-a:če malo premislimo je novo na trgu zato da se predtavijo novi avtomobili ki bodo ugledali luč sveta. ne pa razni photoshopi in razne zajebancije
zoranwagen je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:če malo premislimo je novo na trgu zato da se predtavijo novi avtomobili ki bodo ugledali luč sveta. ne pa razni photoshopi in razne zajebancije
Se strinjam, zame je definicija "novo na trgu" avti, ki se jih da kupit al pa se jih bo dalo v zelo kratkem kupit! Ne čez leto ali dve.
Radman je napisal/-a:Takšen je tudi namen mojga posta. Definitivno je tukaj prostor za modele, ki se jih da kupiti. To je tudi pomen treh besed "Novo na trgu". Kdo se torej prostovoljno javi, da bo filtriral dejanske novosti na trgu iz PS, prototipov in študij?
zoranwagen je napisal/-a:vazman je napisal/-a:Mogoce pa sem samo jaz tako neumen
Točno tako!
Mogoče nisi opazu je moderator odprl temo. Ni pa nič drugega nardil kot to kaj nekdo drug počenja mesece!
Če pa ne kapirate sarkazma...pa žal...!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov