adis je napisal/-a:naprodaj: September 13 na Japonskem (samo 300 kosov)
Osnovna cena: $40,000
motor/moč/navor/pogon: 2.0 liter, 240 hp @ 8000 rpm, 160 lb-ft @ 7000 rpm, sprednji pogon, 6-stopenjsi ročni menjalnik
0-100 kmh: 5.8 sec
mugen civic rr je lažja za dobrih 11kg zahvaljujoč karbonski integriranim delom ( sprednji odbijač, pokrov motorja ter zadnji spojler). sprednji odbijač nekako spominja na F1, ki ima vgrajena LED meglenke, standardna oprema vsebuje recaro sedeže, ter veliko karbonskih delov okrog predela motorja....to je nekako limited edition saj je na voljo "samo" 300 avtomobilov.
FBR je napisal/-a:Ja to je res. V vsakem primeru si lahko vesel če imaš redkost. Poanta predelav in tuningov, bi rekel. Vsekakor se mi zdi pa neumnost delat samo 300 primerkov za pod 8.000.000 sitnjakov. Tak avto predvidevam da bi sam po sebi, brez mugen dodatka, imel več kot polovico te vrednosti. No ja... odvisno s kere perspektive gledaš.
robek je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Ja to je res. V vsakem primeru si lahko vesel če imaš redkost. Poanta predelav in tuningov, bi rekel. Vsekakor se mi zdi pa neumnost delat samo 300 primerkov za pod 8.000.000 sitnjakov. Tak avto predvidevam da bi sam po sebi, brez mugen dodatka, imel več kot polovico te vrednosti. No ja... odvisno s kere perspektive gledaš.
ne govori gluposti,ce ne poznas hond,pa brez zamere,lp
adis je napisal/-a:no vidte kako se da normalno pogovarjat hahah
sm neki novga zvedu glede honde in njegovega ustanovitelja-mugen, sicer off topic: poznal sm njegov prvi izdelek ki je bil imenovan Cub ( najbolje prodajan motor vseh časov do danes, pa še tega rekorda ne bo mogel nihče podreti; se mi zdi da je bil prodan v več kot 50 mio primerkih....nism pa prepričan), to je bil motor ki je dobesedno osvojil svet in s tem povzdignilo ime Honda v svet
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov