Za moj okus presneto lep avto. Sploh ne vem kako je mogoče, da je na našem forumu ostal tako spregledan

lp
martin_krpan je napisal/-a:Povsem konvencionalno in konzervativno oblikovan avtomobil s sprednjim delom, prekopiranim iz Lancerja. Tudi če bi se pojavil pred 5 leti, ne bi povzročil vzdihovanja.
Sem zelo prepričan, da gre za naslednika modelov Galant/Sigma in da bo serijski stal že v Tokiju. Ker bo še bolj prizemljen, bo že v štartu izgledal zastarelo v primerjavi s konkurenco. Upam, da ga v Evropo ne bo.
martin_krpan je napisal/-a:Povsem konvencionalno in konzervativno oblikovan avtomobil s sprednjim delom, prekopiranim iz Lancerja.
martin_krpan je napisal/-a:Jaz sem ga primerjal s konkurenco, s katero bi se srečal na evropskih tleh (nova Laguna, Mondeo, Mazda 6, Alfa 159,...). V primerjavi z njimi izgleda konzervativno. Nisem napisal da je grd, samo preveč klasičen.
Se pa strinjam, da je za trge, za katere je predvsem narejen, in v primerjavi z avtomobili, (Camry in Accord) s katerimi se bo tam boril, povsem spodoben izdelek. Še posebej v primerjavi z zadnjo generacijo Galanta (oz 380 v Avstraliji), ki je bila podn.
Po forumu brska: Google [Bot], luxxx7 in 7 gostov