Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

2009 Škoda Yeti

Napisal/-a martin_krpan Po okt 01, 2007 5:57 pm

Vodstvo Škode je potrdilo, da bodo leta 2009 na trg poslali serijsko izvedbo modela Yeti. Avto se bo proizvajal na Češkem in bo peti model te tovarne. Tehnični podatki še niso znani prav tako tudi ne končna oblika.

Škoda has announced that it will manufacture the Yeti SUV in its Kvasiny plant in the Czech Republic.

Production of Škoda’s fifth model line is due to start in 2009 and many new jobs will be provided in the firm’s home country following the announcement. The Kvasiny facility, along with Škoda’s other plant in Vrchlabí, will be extensively modernised and expanded in order to meet the board’s aim of having three full-scale Czech factories by 2010.

Mladá Boleslav, the car maker’s main plant and headquarters, will continue to produce the Fabia and Octavia. However, the Volkswagen plant in Bratislava will help to satisfy the high demand for vehicles by increasing its production of the Octavia.

Detlef Wittig, chairman of Škoda’s board of directors, said: “Thanks to the growing demand for the Octavia we are looking for suitable manufacturing capacities elsewhere that will enable us to quickly react to the enormous interest shown by customers in our model range.“

Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho Po okt 01, 2007 6:20 pm

Za moj okus je avto katastrofa ;)

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Po okt 01, 2007 6:22 pm

ma lepa...samo uno na strehi mi pa ne paše :?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po okt 01, 2007 6:23 pm

na hitrico podoben Fiat Pandi :P
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Po okt 01, 2007 6:31 pm

A ni biu tale Yeti na slikci u bistvu prototip, kak naj bi nakazval obliko novega roomsterja, ki je potem prišel na trg? se mi zdi no :)
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po okt 01, 2007 7:43 pm

hm zelo vleče na eno sliko katero sem že prej videl a nism prepričan....v glavnem se mi zdi nekam preveč plastičen oz. preveč takega izgleda je kar pa mi ni ok, moja ocena: sucks

lp

OFF: ob tej priložnosti predlagam da nekdo od ADMIN-ov naredi temo z naslovom ( kot ga ima top gear - COOL WALL... ali pa kaj podobnega) kjer bi lahko glasovali za sedanje/bodoče avte in podajali samo oceno in nobenih komentarjev recimo v obliki ankete ipd...seveda če bi bilo možno

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po okt 01, 2007 10:11 pm

davorz je napisal/-a:A ni biu tale Yeti na slikci u bistvu prototip, kak naj bi nakazval obliko novega roomsterja, ki je potem prišel na trg? se mi zdi no :)

Narobe se ti zdi. Koncept Roomsterja je tole:

Slika

Ta novi škodin športni terenec pa naj bi si osnovo delil s Tiguanom in bi lahko bil podoben Yeti-ju...

Sam upam, da mu bo čimveč. Namreč meni je Yeti všeč. Stokrat, če ne tisočkrat lepši od Tiguana ;)

Če so uresničili Roomsterja, naj to storijo še z Yetijem. Nad Seatom sem povsem obupal. Škoda mi nasprotno postaja počasi vedno bolj všeč...

lp

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To okt 02, 2007 10:38 pm

Krpan je nalimal sliko Yeti I... Še notranjost:

Slika

Nekaj več tukaj: http://www.skoda-auto.com/moss/concepts ... allery.htm

Tole je pa Yeti II:
Slika
Slika

Še nekaj materiala pa: http://www.skoda-auto.com/moss/concepts ... allery.htm

Če bodo na voljo obe oblike ni znano...

Čeprav nisem pristaš SUVjev, mi je kar všeč, še posebej II... Zgleda kot relativno praktična in zabavna zadevščina. Upam da bo cena na mestu. Ali malo pod njim. ;)
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To okt 02, 2007 11:40 pm

ja... sej je logično, da ga bodo delali. je pač treba razpršit strošek razvoja Tiguana. in če gre na tri ali več modelov različnih cenovnih razredov in ciljnih kupcev je boljše, kot pa č gre sam na enega al pa dva....

sicer sta mi bla obal Yetija fajn koncepta, sem vseno mnenja da bi blo za Škodo boljše, če bi namesto njega začela delat kej serijskega iz tega koncepta:

Slika

sam, pol bi najbrž še bolj načeli Golfovo bolehno prodajno zdravje... :P
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr okt 03, 2007 2:14 pm

drugmirko je napisal/-a:sam, pol bi najbrž še bolj načeli Golfovo bolehno prodajno zdravje... :P

Mja, Joyster nakazuje nove styling poteze, sprednji del recimo ima vzporednice z novim Superbom in delno Fabio.

Glede na velikost, bi znal namigovati na novo Octavio. Ta ima sicer še kar nekaj življenske dobe pred sabo in seveda nam hatchbacka VAG ne bo dal, tako da si lahko še nekaj časa predstavljamo Joysterja v obliki sedana. Mogoče se spravim naredit kako fotomontažo.
Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po sep 08, 2008 6:26 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man To feb 24, 2009 10:23 pm

:( Kako malo je treba da pokvarijo sicer ful zanimiv avto. No, sicer pa ni vse izgubljeno, se mi zdi da je zadek še malo zakamufliran (luči zgoraj?), poleg tega je v meni najbolj grdi možni barvi za avto... počakajmo uradno predstavitev.

Ampak tako kul kot koncept ne bo, to je že jasno...

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To feb 24, 2009 10:27 pm

pomoje se bo dobro prodajal, ker boš, kot smo navajeni pri škodi, dobiln največ za svoj denar...

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To feb 24, 2009 11:05 pm

snikerson je napisal/-a:pomoje se bo dobro prodajal, ker boš, kot smo navajeni pri škodi, dobiln največ za svoj denar...

To še velja? Nekoliko dvomim, ker jih je veliko manj na cesti kot je bilo svoj čas faforitk in felacij.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer To feb 24, 2009 11:09 pm

Le malo poglej koliko je octavij 2 :P

Se mi pa zdi, da je še zmeraj felicij največ ;)
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To feb 24, 2009 11:27 pm

to je le moje mnenje, kk bo pa v resnici bo pa čas pokazal, drgač pa vidim dosti škod na cestah ja :D in ne semo oldije :D

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr feb 25, 2009 8:36 am

Tole se mi pa zdi velik korak nazaj od koncepta... Sploh mi ne deluje kot mini SUV :?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po mar 02, 2009 8:41 pm

Kobilica:

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po mar 02, 2009 8:54 pm

Tak precej robustno izgleda. Če se bo dobro odrezal na terenu pa narode navali, vsaj tisti ki rabite tak avto!
lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov