Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

2008 Mansory Rolls-Royce Phantom Conquistador

Napisal/-a adis Pe okt 19, 2007 10:32 pm

no tole je nova predelana prihajajoča verzija phantoma sicer je ena lepših, vsaj meni....
spremembe so sledeče: copy/paste

It starts with a newly developed front spoiler with integrated state of the art LED daytime running lights and elongated grille stripes; new side skirts with implemented aluminum flanks; also, the same material for the side fender grilles; the wing mirrors come with integrated flasher lights, and the tail comes with a apron and double over and under stainless steel exhaust ends, and at last the small sporty trunk lid spoiler.

Inside the luxury saloon, MANSORY displays the choicest individuality. Special wide carbon fiber in combination with bright maple wood inlays as well as implemented ambiance-light-effects give the interior an extravagant classy level. Lightening sill plates, chequered quilted ornaments in seats along the line to the carbon fiber structure, Alcantara roof lining, Alcantara dashboard to the point of the forceful designed sport steering wheel. At the back there are the new electrical business tables with seat integrated multimedia monitores as the final statement of exclusive imagination.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Pe okt 19, 2007 10:35 pm

damn 7.5 liter :shock:

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Pe okt 19, 2007 11:50 pm

nič drugega kot samo :shock:

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade So okt 20, 2007 1:03 am

feltne od 2 do 4" premajhne za moj okus (verjamem pa da je udobna voznja nekoliko bolj pomembna 8) )

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. So okt 20, 2007 10:05 am

Za moje pojme lepša in bolj skladna zunanjost od originala. Le notranjost bi bila bolj po mojem okusu, če bi se znebila "športnosti" in tistega pižamastega vzorca na sedežih in vratnih oblogah ;) Platišča se mi zdijo zanimiv doprinos, morda bi originalna bolj pasala zraven..

Lp, D.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So okt 20, 2007 11:27 am

Escalade je napisal/-a:feltne od 2 do 4" premajhne za moj okus (verjamem pa da je udobna voznja nekoliko bolj pomembna 8) )
:bonk
Če nima avto 20 colskih felg, je pa neokusen... Aja, tisti hummerji z nevemkolikocolskimi gumami so pa lepi. Prekleta rižota.
Prvič, tale RR bi bil z večjimi felgami grd.
Drugič, angleški design naj ostane tak kot je. Ne 22 col spojler šarki nalepke.
Tretjič, ta avto je narejen za to, da se na zadnjih sedežih nekdo udobno pelje.
In spet, k skoraj retro oblikovanju, strogo izbranih materialih, in ne nazadnje tradiciji izdelovanja avtomobilov za visoko aristokracijo NE PAŠE en tak rižotast dodatek, ko so prevelike feltne. Celoten avto je oblikovan umirjeno, pa bi nekateri... jaooo, mate eni ideje.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So okt 20, 2007 11:37 am

martk je napisal/-a:
Escalade je napisal/-a:feltne od 2 do 4" premajhne za moj okus (verjamem pa da je udobna voznja nekoliko bolj pomembna 8) )
:bonk
Če nima avto 20 colskih felg, je pa neokusen... Aja, tisti hummerji z nevemkolikocolskimi gumami so pa lepi. Prekleta rižota.
Prvič, tale RR bi bil z večjimi felgami grd.
Drugič, angleški design naj ostane tak kot je. Ne 22 col spojler šarki nalepke.
Tretjič, ta avto je narejen za to, da se na zadnjih sedežih nekdo udobno pelje.
In spet, k skoraj retro oblikovanju, strogo izbranih materialih, in ne nazadnje tradiciji izdelovanja avtomobilov za visoko aristokracijo NE PAŠE en tak rižotast dodatek, ko so prevelike feltne. Celoten avto je oblikovan umirjeno, pa bi nekateri... jaooo, mate eni ideje.

na avtu so 22" felge....
Slika

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So okt 20, 2007 12:00 pm

Mislim, da dobro veste, kaj sem mislil. Če pa ne, pa tudi prav.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So okt 20, 2007 1:12 pm

sploh ni važno kakšne in kolikšne alu so gor ko imaš takšen avtomobil, ker bodo vsi gledali samo sprednji del avtomobila z takšnim izrazom na obrazu :shock:

avtomobil izžareva nostalgičnost in s tem nadaljuje tradicijo rolls royca po ne-športnih avtomobilih ampak po luksuznih in težko dostopnih avtomobilih

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So okt 20, 2007 1:32 pm

Zverina. :shock: Eden lepših avtomobilov. So pred njim še nekateri a tudi tale ni slab. Edino kar me moti je mogoče "švoh" mašina. :bonk :yum

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po okt 22, 2007 11:03 am

A pol sem edini ki mu tale prdelava ni všeč? Damn, meni je original 3krat lepši, ne pa kar neke mrežice pa air-intake-i
Slika

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po okt 22, 2007 11:42 am

Tole sem jaz imel pa sem prodal, ker mi je preveč pil. :P
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov