navor: 685 Nm/ 2200-4500
hp: 530
pospešek 0-100 km/h s: 3.6
najvišja hitrost km/h: 328

FBR je napisal/-a:.... kako je lepa... Sploh z okroglimi lučmi in hvala bogu da so šli nazaj na te...
martk je napisal/-a:Radio s telefonomV taki izvedbi ga še nisem videl. Pa, je to tista varianta, ko jih bodo (kao) samo200 naredili, pa imajo, vem da imajo, samo ali bo to kje pisalo... akrapovičev izpuh?
Templar je napisal/-a:Samo armaturke pa imajo porši po moje najgrše v vseh razredih.
Izgleda kot da jim je začetku 80. nekdo v nabavi naročil kak milijon obupnih armaturk preveč in do danes še niso spucal skladišča...
Naj mi nekdo razloži zakaj je že pametno pri avtomobilu ki pospeši do 200 v manj časa kot povprečen avto do 100 imet displej in milijardo malih gumbov z malimi napisi tam kjer je ponavadi pepelnik in vžigalnik za cigarete? Še dobro da niso tega skrili na hrbtno stran voznikovega sedeža...
Templar je napisal/-a:Samo armaturke pa imajo porši po moje najgrše v vseh razredih.
Izgleda kot da jim je začetku 80. nekdo v nabavi naročil kak milijon obupnih armaturk preveč in do danes še niso spucal skladišča...
Naj mi nekdo razloži zakaj je že pametno pri avtomobilu ki pospeši do 200 v manj časa kot povprečen avto do 100 imet displej in milijardo malih gumbov z malimi napisi tam kjer je ponavadi pepelnik in vžigalnik za cigarete? Še dobro da niso tega skrili na hrbtno stran voznikovega sedeža...
Templar je napisal/-a:Naj mi nekdo razloži zakaj je že pametno pri avtomobilu ki pospeši do 200 v manj časa kot povprečen avto do 100 imet displej in milijardo malih gumbov z malimi napisi tam kjer je ponavadi pepelnik in vžigalnik za cigarete? Še dobro da niso tega skrili na hrbtno stran voznikovega sedeža...
juhica je napisal/-a:ta oblika je ze tok zgonena k cespla od stare kurbe... avto drugac hud, ni kej...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov