cruiser1 je napisal/-a:Ne vem, ne vem. Po teh slikah mi sploh ni všeč. Imel sem prvega caprija, ki je zame še vedno edini evropski avto, ki dobro zgleda. Tole mi pa zgeda kot ene "supergice" sam še NIKE znak manjka! Keri bedni dizajni
vugy je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ne vem, ne vem. Po teh slikah mi sploh ni všeč. Imel sem prvega caprija, ki je zame še vedno edini evropski avto, ki dobro zgleda. Tole mi pa zgeda kot ene "supergice" sam še NIKE znak manjka! Keri bedni dizajni
ja pač gre za futoristično impretacijo.....meni vsekakor boljša kot način obujanja drugih legend (npr. challenger) ker je kombinacija zdajšnjih ford modelov (da prepoznaš trenutni hišni stil) + detajli povzeti po originalu......![]()
cruiser1 je napisal/-a:vugy je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ne vem, ne vem. Po teh slikah mi sploh ni všeč. Imel sem prvega caprija, ki je zame še vedno edini evropski avto, ki dobro zgleda. Tole mi pa zgeda kot ene "supergice" sam še NIKE znak manjka! Keri bedni dizajni
ja pač gre za futoristično impretacijo.....meni vsekakor boljša kot način obujanja drugih legend (npr. challenger) ker je kombinacija zdajšnjih ford modelov (da prepoznaš trenutni hišni stil) + detajli povzeti po originalu......![]()
Tudi meni niso všeč trenutno modna kopiranja starih legend (to sem že velikokrat omenil) kot so chellenger,mustang, camaro itd. Strinjam se, da mora biti nekaj novega. Samo tale capri je men čist trapast. Praviš, da je kakor futurističen dizajn meni se ne zdi, no morda iz kake risanke. Capri je bil v tistih časih kool športni avto in je še danes zelo cenjen. Tale lego kocka nima nič tistega pravega karakterja. Me zanima če ima sploh kakšen spodoben motor in vsaj pogon na zadnji par koles!
Eazy-O je napisal/-a:cruiser, ne vem če te čisto štekam... Da vidimo...
Praviš, da ti niso všeč obujanja starih kot so naredili z novim mustangom, camarom in challengerjem.
Praviš, da ti niso všeč futuristični koncepti kot je torej tale capri.
Torej... Kar se tiče musclov... So ti pri srcu avti, ki nadaljujejo tradicijo starih v ideji, imajo pa tak povsem sodoben ameriški videz, nič posebnega, kot recimo...
2008 Charger?
Če je to, to, te razumem po eni strani. Tudi muscli so bili pač stylani čisto običajno, ne futuristično, ne retro...
K:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov