Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

novi Ford Capri

Napisal/-a martin_krpan Pe mar 21, 2008 7:42 pm

Slin.

Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Pe mar 21, 2008 8:53 pm

To,vrnitev legende!!!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe mar 21, 2008 10:22 pm

Ne vem, ne vem. Po teh slikah mi sploh ni všeč. Imel sem prvega caprija, ki je zame še vedno edini evropski avto, ki dobro zgleda. Tole mi pa zgeda kot ene "supergice" sam še NIKE znak manjka! Keri bedni dizajni

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Pe mar 21, 2008 10:46 pm

Ko Honda Civic zgleda 8)
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Pe mar 21, 2008 10:46 pm

cruiser1 je napisal/-a:Ne vem, ne vem. Po teh slikah mi sploh ni všeč. Imel sem prvega caprija, ki je zame še vedno edini evropski avto, ki dobro zgleda. Tole mi pa zgeda kot ene "supergice" sam še NIKE znak manjka! Keri bedni dizajni

ja pač gre za futoristično impretacijo.....meni vsekakor boljša kot način obujanja drugih legend (npr. challenger) ker je kombinacija zdajšnjih ford modelov (da prepoznaš trenutni hišni stil) + detajli povzeti po originalu...... 8) 8)

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Pe mar 21, 2008 10:48 pm

In kdo je avtor tega photoshopa na osnovi Scirocco-ja?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe mar 21, 2008 10:51 pm

malo preurejena slika scirocca. zgleda je američanom zmanjkalo idej :shock:

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Pe mar 21, 2008 10:56 pm

mešanica focivic :lol: (focus, civic), ni mi všeč kaj preveč :roll:

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus Pe mar 21, 2008 11:04 pm

adis je napisal/-a:malo preurejena slika scirocca. zgleda je američanom zmanjkalo idej :shock:

In kaj ima Capri z Američani? :shock:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe mar 21, 2008 11:09 pm

fare je napisal/-a:To,vrnitev legende!!!

vrnitev ze...
ampak ne kultne legende
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe mar 21, 2008 11:12 pm

f.taunus je napisal/-a:
adis je napisal/-a:malo preurejena slika scirocca. zgleda je američanom zmanjkalo idej :shock:

mišljeno ford kot globalno ;)

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Napisal/-a f.taunus Pe mar 21, 2008 11:16 pm

adis je napisal/-a:
f.taunus je napisal/-a:

mišljeno ford kot globalno ;)

Preurejena slika ni njihov plod niti globalno niti lokalno. :shock:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe mar 21, 2008 11:18 pm

no pa še za off topic:
1991-1994 Mercury Capri, the badge-engineered version sold in North America.
The European Ford Capri was developed as a "baby Mustang" for that market, a 2-door car with a short trunklid (later hatchback) and a long hood. North American-spec Capris were built in Cologne, Germany, and were sold through Lincoln-Mercury dealers in North America. The European Capri was first sold in the US in April 1970.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 So mar 22, 2008 8:30 pm

vugy je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Ne vem, ne vem. Po teh slikah mi sploh ni všeč. Imel sem prvega caprija, ki je zame še vedno edini evropski avto, ki dobro zgleda. Tole mi pa zgeda kot ene "supergice" sam še NIKE znak manjka! Keri bedni dizajni

ja pač gre za futoristično impretacijo.....meni vsekakor boljša kot način obujanja drugih legend (npr. challenger) ker je kombinacija zdajšnjih ford modelov (da prepoznaš trenutni hišni stil) + detajli povzeti po originalu...... 8) 8)

Tudi meni niso všeč trenutno modna kopiranja starih legend (to sem že velikokrat omenil) kot so chellenger,mustang, camaro itd. Strinjam se, da mora biti nekaj novega. Samo tale capri je men čist trapast. Praviš, da je kakor futurističen dizajn meni se ne zdi, no morda iz kake risanke. Capri je bil v tistih časih kool športni avto in je še danes zelo cenjen. Tale lego kocka nima nič tistega pravega karakterja. Me zanima če ima sploh kakšen spodoben motor in vsaj pogon na zadnji par koles!

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 So mar 22, 2008 10:36 pm

o šit no :? men je oldtimer 100X lepš ... jao jao in te dizajnerji :? zakaj ga ne prenovijo nekak tko k so mustanga .. 8) to bi blo ful bol :D
Slika

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy So mar 22, 2008 10:51 pm

cruiser1 je napisal/-a:
vugy je napisal/-a:

Tudi meni niso všeč trenutno modna kopiranja starih legend (to sem že velikokrat omenil) kot so chellenger,mustang, camaro itd. Strinjam se, da mora biti nekaj novega. Samo tale capri je men čist trapast. Praviš, da je kakor futurističen dizajn meni se ne zdi, no morda iz kake risanke. Capri je bil v tistih časih kool športni avto in je še danes zelo cenjen. Tale lego kocka nima nič tistega pravega karakterja. Me zanima če ima sploh kakšen spodoben motor in vsaj pogon na zadnji par koles!

Ja sej če mene vprašaš...izgledajo vsi zdajšnji fordi kot igračke.....pač še en model zraven....sicer pa je to le beden fotošop za katerega se je brezveze razburjat. Od spredaj še je vredu, odzadi pa se mi zdi kar nekaj.....ko neki street ka :lol: :lol: :lol:

janezek_85
Novinec

Napisal/-a janezek_85 Ne mar 23, 2008 12:20 pm

f.taunus je napisal/-a:In kdo je avtor tega photoshopa na osnovi Scirocco-ja?

Morm priznat d sm opazoval sliko nekaj časa, ampak ne vidim elementa na sliki, kateri bi spominjal na vw model.
:?:

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne mar 23, 2008 3:17 pm

cruiser, ne vem če te čisto štekam... Da vidimo...

Praviš, da ti niso všeč obujanja starih kot so naredili z novim mustangom, camarom in challengerjem.

Praviš, da ti niso všeč futuristični koncepti kot je torej tale capri.

Torej... Kar se tiče musclov... So ti pri srcu avti, ki nadaljujejo tradicijo starih v ideji, imajo pa tak povsem sodoben ameriški videz, nič posebnega, kot recimo...

2008 Charger?
Slika

Če je to, to, te razumem po eni strani. Tudi muscli so bili pač stylani čisto običajno, ne futuristično, ne retro... Ampak, če vzamemo tegale caprija z malo rezerve, seveda tak ne bi niti pod razno prišel na cesto. Odstraniš par lukenj in rež, daš gor malo bolj konvencionalne luči, mal manj noro stransko linijo pa... smo tam? ;)

Kar se tiče samega koncepta... Pa ja. Meni je tko-tko. Ne da je preveč futurističen, ampak je mogoče malo preveč... "busy" izgled. Povsod ga je dosti. Kot je Clarkson rekel za Nissan Micro "Stop designing! Step away from the vehicle!". Recimo. :)
Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če mar 27, 2008 7:46 pm

Eazy-O je napisal/-a:cruiser, ne vem če te čisto štekam... Da vidimo...

Praviš, da ti niso všeč obujanja starih kot so naredili z novim mustangom, camarom in challengerjem.

Praviš, da ti niso všeč futuristični koncepti kot je torej tale capri.

Torej... Kar se tiče musclov... So ti pri srcu avti, ki nadaljujejo tradicijo starih v ideji, imajo pa tak povsem sodoben ameriški videz, nič posebnega, kot recimo...

2008 Charger?
Slika

Če je to, to, te razumem po eni strani. Tudi muscli so bili pač stylani čisto običajno, ne futuristično, ne retro...

K:)

DA!! Meni je taleCharger v bistvu všeč! Ima samo eno zelo veliko napako - ŠTIRI VRATA!!!
Če bi bil coupe bi bil super!!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če mar 27, 2008 11:49 pm

No, saj se razumemo. :)

Kar se tiče Caprija, tole kar gledamo tukaj je samo photoshop, ki naj bi predstavljal koncept. Če pa poznate koncepte Musclov so bili nekateri prav radikalni, naprimer...

Dodge Charger iz leta '64
Slika

Ali pa Plymouth Duster '69
Slika

Pa še se najdejo.

cruiser, mislim da se ti ni za bati. :)
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov