[img]C:\Documents%20and%20Settings\bObY\My%20Documents\My%20Pictures\vw%20R.jpg[/img]
[img]C:\Documents%20and%20Settings\bObY\My%20Documents\My%20Pictures\vw%20R_.jpg[/img]
jest upam da slikce bojo

.je ena največjih evropskih tekstilnih podjetij in do zdaj je imela ze vse znamke v rokah.kupim kar mi je všeč.me cena ne zanima.industrija še manj
menjekul je napisal/-a:v prvem postu napišeš ( oblika beri:dolgočasno) v zadnjem napišeš (oblika beri: zanimivo).kaj je zdaj starac.v redu al slabokako želiš,da berem
:P
p.s:dečko,mura ti dela vse exkluzivne znamke.je ena največjih evropskih tekstilnih podjetij in do zdaj je imela ze vse znamke v rokah.kupim kar mi je všeč.me cena ne zanima.industrija še manj
![]()
lp
Še posebi Velsatis ta je pa pika na I novim smernicam renaulta! Sori renault je po mojem mnenju imel lepe avtomobile! Sej mi je starejši npr. clio full bl ušeč k ta nov, da megana in lagune sploh ne omenjam! Dobr laguna bi še bla ampak mi je vseen stara lepša! Shaking that ass je pa sori mal mim....Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov