zelo zanimiva tema,lepo da se lada pobira vendar po mojem mnenju se zaostajajo za konkurenco.Priora denimo zelo spominja na kasnega citroena od spredaj,seveda prejsnje generacije,zadaj je kopija opel vektre prejsnje generacije,armatura pa spominja na mondeota prejsnje generacije,zdi pa se da tudi moror ni ravno med najvarcnejsimi.

Je pa vseeno velik napredek v primerjavi z modeli,ki so jih izdelovali doslej.Sam sem imel NIVO,z katero sem bil tisti cas izjemno zadovoljen,pa tudi SAMARO,ki je bila kar v redu avto za 90ta leta. Veliko sem pricakoval od modela projekt C ki sem ga zasledil na teh straneh in si ga tudi zazelel,ce bi bil kdaj na prodaj pri nas.Prototipi so res cedni,se posebno notranjost,ko pa sem videl serijsko armaturo me je pa vse skupaj minilo.Nekaksna cenena plastika,barva,volan,umetni les... Za moj okus je tri generacije zadaj.pri KALINI se vidi da so hoteli kopirati FIATOVO uspesnico PUNTO,mislim pa da ne ravno posreceno.Ce je notranjost in zadek vozila se kar sprejemljiv je pa spredaj cisto mimo.Luci in maska bi bile lahko malce bolj agresivne oblike in Kalina bi privlacila tudi mlade,ne le del upokojencev. Mislim da bo se trajalo nekaj casa da LADA ujame stik z konkurenco,morda ravno v sodelovanju z renaultom,cetudi sam nimam ravno dobrih izkusenj z tem Francoskim vozilom,pa tudi kar nekaj jih se poznam,ki trdijo da RENAULTA ne kupijo nikoli vec.ce bi kupoval vozilo v cenovnem razredu LADE bi dobro premislil.saj za ta denar dobis ze odlicno malce rabljeno vozilo priznane znamke,z nakupom LADE bi pa se nekoliko pocakal,na kaksno drugo generacijo mogoce.Upam da se bodo pospeseno zaceli pobirati saj niso slabi avtomobili,le vizualno niso privlacni in kvaliteta plastike vprasljiva,motorji malce nad konkurenco po porabi IPD. Sicer pa z zanimanjem spremljam novosti,ki jih preberem tukaj in si ogledam slike.Ima mogoce kdo slike notranjosti nove CHEVROLET NIVE??? Zanima me tudi kaj se dogaja z razvojem LADINEGA 1.8 in 2.0 litrskega motorja in ali imajo v nacrtu tudi kaksnega dizla. Jim je kdo pomagal pri razvoju njihovega 1.4 litrskega bencinarja ki ima vec moci kot 1.6. Lada man in vazman,vidim da sta zelo na tekocem in vaju je lepo in zanimivo brati,pa me zanima ce vesta kaj o MOSKWICHU kaj se dogaja z njim po stecaju in o novih modelih VOLGE ?? Lep pozdrav[/b]