lepa platišča:

Tudi pri njem očitno xenon ne bo takoj na voljo.
http://www.auto-news.de/auto/news/anzei ... t_id_23176
SpeedyRS je napisal/-a:Meni je to res kr nekej.
abbe je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Meni je to res kr nekej.
a sta ti poa tvoja glava zmozna napisat bol konstruktiven odgovor.al ti je sam to da v vag temi neki napises proti vagu pa je.
sj to da o avtomobilizmu nimas pojma ze vsi tuki vemo tko da lahko kr nehas s takimi.ce nimas kj bl pametnga napisat raj ne pisi.
SpeedyRS je napisal/-a:abbe je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Meni je to res kr nekej.
a sta ti poa tvoja glava zmozna napisat bol konstruktiven odgovor.al ti je sam to da v vag temi neki napises proti vagu pa je.
sj to da o avtomobilizmu nimas pojma ze vsi tuki vemo tko da lahko kr nehas s takimi.ce nimas kj bl pametnga napisat raj ne pisi.
Kako pa nej konstruktivno razložim svoj okus? No pa pojdimo.
Prednje luči so grde, zgleda ko ena povišan golf 6, zelo siva/preveč navadna bočna linija, zadnji konec čisto preprost. Zgleda kot da bi bil zunaj že ene par let. Še kaj? Drgač z mojim 1. postom nism užalu tvoje občutke do VAG-a oz. vsaj mislil nisem, če ste pa vi občutljivi na vsako kritiko je pa vaš problem. Bil sm kritičen do oblike, ne pa direktno do VAG-a.
martin_krpan je napisal/-a:Klima se mi zdi precej nepraktična. Namesto da bi bile nastavitve prikazane na radijskem zaslonu, moraš buljit dol v majhne številke in diode, ki prikazujejo temepraturo in smeri pihanja zraka.
martin_krpan je napisal/-a:Kmalu bo sledila po enakem kopitu spremenjena Jetta.
GiGi1985 je napisal/-a:Škoda je oblikovno dost bolj zanimiva kot tale zmazek od VWja.
Tattoo- je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Klima se mi zdi precej nepraktična. Namesto da bi bile nastavitve prikazane na radijskem zaslonu, moraš buljit dol v majhne številke in diode, ki prikazujejo temepraturo in smeri pihanja zraka.
Vse nastavitve klime (temperatura, jakost in smer pihanja) so ob vsaki spremembi prikazane tudi na zaslonu radia!
Sandi je napisal/-a:V nekaterih primerih se čisto strinjam! tale golf plus mi nikakor ne potegne je kot nekakšen buhtlčk, pa tudi nikdar nisem uspel dojeti kaj je sploh point tega golfa plus? mislim kaj ima česar običajen golf nima...? mi je pa navaden golf precej lepši od tega zmazka
![]()
lp,
ban je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Klima se mi zdi precej nepraktična. Namesto da bi bile nastavitve prikazane na radijskem zaslonu, moraš buljit dol v majhne številke in diode, ki prikazujejo temepraturo in smeri pihanja zraka.
Vse nastavitve klime (temperatura, jakost in smer pihanja) so ob vsaki spremembi prikazane tudi na zaslonu radia!
Ni nujno, odvisno od radia. V osnovnem radiu RCD 210 tega sigurno ne prikazuje, mislm da tud pr RCD 310 ne, tako da moraš res dol gledat tiste mejhne številke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov