zadaj zgleda super, spredaj pa preveč futurističen za moje pojme
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
esem je napisal/-a:Spredaj bolj na SUV-a vleče, P. znak je grozno prevelik. To očitno ni zadnja verzija. Prve slike so bistveno boljše.
Jep, se strinjam.
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Opa to pa zgleda že precej lepše Samo tam pri kolotekih sprednjih koles mi ne deluje najbolj všečno in pa havba bi se lahko malo bolj spustila da ni spredaj potem popolnoma odrezan. @Lignage, so po možnosti tudi slike zadnjega dela?
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Sam ok, do takrat preden pride ven je še dosti časa tko da,....
Lp
208 naj bi bil malo manjši kot 207 (konec prekomernega razvlečevanja), a kljub temu prostornejši. Boljšo dinamiko vožnje bodo dosegali tudi z lastnim razvojem in proizvodnjo amortizerjev.