Skyliner je moj sanski avto, sam je žalostno ker se ga verjetno v eu sploh ne dobi. Drugače se ga da pa full predelat, po internetu sem vidu tut že 1142 konjskega. Pa še ful caarsk potovalni računalnik ma, se da ful vse prek tega štimat, pa še kabel za računalnik dobiš. JAZ GA HOČEM!!!!! Se bo treba v ameriko al pa japonsko preselit.
Jaz sem ga pa že vozu..wheeeeeee..no ja preko zaslona, ampak dobr. Šalo na stran, tud men se zdi avto špica in res škoda, da jih ni v EU. Še posebej pa poglej za modelom Skyline GTR - božansko!!! Se bom moral kr z EVO VIII zadovoljit
V EU je kar nekaj R33. R34 pa so izdelovali samo z volanom na desni strani , sicer obstaja podjetje, ki volan "prestavi" na levo stran vendar zadeva ni poceni.
Nissan Skyline R34 je zame eden najlepših avtomobilov, res pravi dream car!
Sicer pa a volan moreš obvezno iz desne na levo dat? Ker v recimo rusiji, ka majo blizu mejo z japonci, dobijo tam bol pocen avte, pa je skoraj več onih ka majo na desni strani volan, pa tut v ameriki sem jih že vidu, primer mate tut v 2fast and 2fourious.
na nemških net oglasnikih nisem našel niti enega samcatega primera v evropi .lahko zvem kje si našel kak podatek.bi si jih res rad ogledal.(evropske seveda)
Vsi Skylini majo volan na desni. In ne, ni ti ga treba dat na drugo stran. Pr nas na Vrhniki ma en tip eno Lancio oldtimerja, k ma na desni volan (so jih baje včas vse lanče mele), pa ma normalno registriran avto.
Lahko ga uvoziš, najbolje preko Anglije, tam jih je kar nekaj.
Tole bo verjetno 35:
3.5 V6, 280KM (butast japonski zakon!), in HUD dizajn... Supre, evoti in nsxi so bodo mal poskril Cena bo pa verjetno tut temu primerna.
Ja, vem da jih je par z volanom na levi, sam to je naknadno narejen. Jst sm komentirov Viper123-jev odgovor k je reku da ma R34 na desni sm ga opomnu da majo vsi.
Aja, da nebo pomot glede naziva avta: Nissan Skyline GT-R. Na japonskem obstajajo tud ne-GTR varjante pa štirivratni tut.
Upam da bo R35 tko zgledu kot koncept ker je ubijalsko dobr. Eni pravjo, da bo tud na levi mel volan. We'll wait 'n' see.
Sej morda res ni obvezno imeti v sloveniji volan na levi strani, ampak je celotna cestna infrastruktura prirejena volanu na levi strani.
Predstavljajte si, kako bi na cestninski postaji sploh vzel listek oz. se stegnil do knofa na avtomatskih parkiriščih. Vsakič bi moral odpreti vrata in izstopiti iz avta. Skrajno nerodno se vam ne zdi?
Bo pa tvoja dolgonoga prsata spremljevalka (ni hudič da bo ena "padla" na tak avto) stegnila roko iz avta pa vzela listek. Al si pa ABC nabav, je še najlaži.