Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Vw Golf VI R20

Napisal/-a simply To feb 10, 2009 8:37 pm

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To feb 10, 2009 8:40 pm

isti ja.c kot gti

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To feb 10, 2009 8:44 pm

mihaing je napisal/-a:isti ja.c kot gti

Še dobro, da se nekoga, ki je proti zadnjemu pogonu pri športnih avtih, ne upošteva prav zelo, ko je govora o top verzijah določenega modela :)

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge To feb 10, 2009 8:46 pm

Moram reč, da mi je ta zelo všeč. Bomo vidli kaka bo konkurenca. Megane RS pride marca 8)
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man To feb 10, 2009 8:47 pm

Odlično zgleda, celo ledice mu pašejo lol. Ampak spredaj tud navaden Golf zgleda kul, bolj me zanima zadek.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun To feb 10, 2009 8:51 pm

Sarge je napisal/-a:Moram reč, da mi je ta zelo všeč. Bomo vidli kaka bo konkurenca. Megane RS pride marca 8)

tole nekaterim nebo vsec,ampak golf nima konkurence.vedno se ostali primerjajo z golfom.zakaj?

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing To feb 10, 2009 8:58 pm

W|zz je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:isti ja.c kot gti

Še dobro, da se nekoga, ki je proti zadnjemu pogonu pri športnih avtih, ne upošteva prav zelo, ko je govora o top verzijah določenega modela :)

????????

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To feb 10, 2009 9:06 pm

A se nisi v hyundaievi temi neki zmrdoval nad zadnjim pogonom? :)
Hotu sm pač rečt da izdelava tega avta malo nazaj še sploh potrjena ni bila, zdej se pa že najdejo ljudje ki znajo ocenit ta avto. In ne samo to, znajo ga celo primerjat z navadnim gtijem, ki tudi še ni bil na nobenem testu. Včasih si prav zaželim da bi imel kšno VW VIP kartico, da bi sodeloval pri raznih skrivnih testiranjih konceptov ali pa vsaj njihove podatke dobil, da bi lahko tkole ekskluzivno kritiziral kšne avte..

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing To feb 10, 2009 9:13 pm

ja re sem se zmrdoval nad zadnjim pogonom ker imam pač zelo slabe izkušnje.

Samo kaj ima zadni pogon veze z tem VW?

Kakšen je ta avto se morda res ne ve, samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim da tudi uspeha kot R32 nebo uspel. Taka vozila so ponavati zgolj kot promocija, tukaj recimo golfa 6.

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge To feb 10, 2009 9:16 pm

sejjaretun je napisal/-a:
Sarge je napisal/-a:Moram reč, da mi je ta zelo všeč. Bomo vidli kaka bo konkurenca. Megane RS pride marca 8)

tole nekaterim nebo vsec,ampak golf nima konkurence.vedno se ostali primerjajo z golfom.zakaj?

Ja nooo, dalo bi se razglabljat.

Kaj se tiče hot hatchbackov ni glih brez konkurence, glih nasprotno.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun To feb 10, 2009 9:18 pm

mihaing je napisal/-a: ...samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim ...

ves kako pri nas pravijo, misliti i srati nije isto :lol: v tem primeru ti seres ;)
Zadnjič spremenil sejjaretun, dne To feb 10, 2009 9:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing To feb 10, 2009 9:19 pm

Ja res je. Konkurenca je na žalost v tem razredu najmočnejša v evropi

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To feb 10, 2009 9:24 pm

čist vizualno gledan je tole prva slika od golfa VI ki se mi dopade :)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ To feb 10, 2009 9:25 pm

Tako bi moral izgledati GTI. Veliko bolj "agresiven" izgled, lepša platišča ga prikažejo v popolnoma drugi luči in nič več tako podobnega golfu V.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing To feb 10, 2009 9:26 pm

mihaing je napisal/-a: ...samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim ...

ves kako pri nas pravijo, misliti i srati nije isto :lol: v tem primeru ti seres ;)

Prijatelj morda misliš da sem antifan VW pa se zelo motiš. VW mi je čisto OK vozilo, samo moraš pa se zavedati nekaj: trenutno ne obstaja vozila takega razreda da bi uspel neke posebnosti na trgu in ga v teh časih recesije tudi ne bodo, pa so lahko trije znaki na haubi od VW pa jim ne bo pomagalo.

Koliko pa je sploh bil uspešen do sedaj R32?

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To feb 10, 2009 9:27 pm

mihaing je napisal/-a:ja re sem se zmrdoval nad zadnjim pogonom ker imam pač zelo slabe izkušnje.

Kakšen je ta avto se morda res ne ve, samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim da tudi uspeha kot R32 nebo uspel. Taka vozila so ponavati zgolj kot promocija, tukaj recimo golfa 6.

Pač hjundai športn avto, r20 športn avto, tam tako mnenje, no nima veze..

Uspeh bo odvisen od cene. Če bo normalna (v mejah kot se za golfa spodobi) bo vsekakor uspel. R32 je imal 3.2 literski motor, ki v takih avtih ni uspešen. 2.0t je vsekakor zelo uspešen. Mislim da je gtijev več na cestah, kot kšnih drugih avtov tega tipa, tako da je z petico VW zelo zadel. Poleg tega je to v bistvu audi S3 (z dodatnimi petimi konji), ki je bil nekako nad evropsko konkurenco. Pustimo pri strani bmw 135i in pa totalno predelanega megana brez zadnjih sedežev.

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge To feb 10, 2009 9:36 pm

In s čem je biu S3 nad evropsko konkurenco razn s ceno? Povsod so ga skritizirali zaradi tistega sranja od Haldeksa, ki je samo nabilo maso, pa nč pametnega pokazalo. Da ne govorimo, da je bil počasneji od R32 in še bolj počasn od R26. Sicer se pa GTI-jev ni prodalo tako dost več kot RS-ov. Poglej prodajne rezultate.

Kdo pa govori kaj o R26R, tisto sploh hot hatchback ni, tisto je pravi športni avto. Že R26 je brez konkurence, R26R sploh ni treba omenjati.

Zanimivo kako GTI fani podcenjujete Megana, ki sploh nima konkurence v handlingu. Govorite kot da sploh ne obstaja, vsi avti se omenijo prej.
Zadnjič spremenil Sarge, dne To feb 10, 2009 9:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Napisal/-a sejjaretun To feb 10, 2009 9:37 pm

mihaing je napisal/-a:

Prijatelj morda misliš da sem antifan VW pa se zelo motiš. VW mi je čisto OK vozilo, samo moraš pa se zavedati nekaj: trenutno ne obstaja vozila takega razreda da bi uspel neke posebnosti na trgu in ga v teh časih recesije tudi ne bodo, pa so lahko trije znaki na haubi od VW pa jim ne bo pomagalo.

Koliko pa je sploh bil uspešen do sedaj R32?

ne,sej nisem na to mislil da si antifan vw (pa tudi ce bi bil,nc zato), ampak sem hotel rect da pises nekaj napamet,brez kakrsnih koli dokazov. ne gti, niti ta model se niso bili testirani.upam da razumes?
lp

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek To feb 10, 2009 9:40 pm

hudo :D
en klub-ena čast________nk maribor

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron To feb 10, 2009 9:40 pm

W|zz je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:ja re sem se zmrdoval nad zadnjim pogonom ker imam pač zelo slabe izkušnje.

Pač hjundai športn avto, r20 športn avto, tam tako mnenje, no nima veze..

Uspeh bo odvisen od cene. Če bo normalna (v mejah kot se za golfa spodobi) bo vsekakor uspel. R32 je imal 3.2 literski motor, ki v takih avtih ni uspešen. 2.0t je vsekakor zelo uspešen. Mislim da je gtijev več na cestah, kot kšnih drugih avtov tega tipa, tako da je z petico VW zelo zadel. Poleg tega je to v bistvu audi S3 (z dodatnimi petimi konji), ki je bil nekako nad evropsko konkurenco. Pustimo pri strani bmw 135i in pa totalno predelanega megana brez zadnjih sedežev.

Evo, tle mamo tipičnega človeka k ma VW znak vgraviran v gav! Golfov gti je zelo malo, velik je pa golfov V k majo feltne in odbijače od gti, pod pokrov pogledaš ma pa 1.9tdi. Vsak mulc k si kup golfa V, da še mal ojru pa avto zgleda čist drgač.

Glede megana, pa vidm da vam fajn v nos skače, da so francozi naredl neprimerljiv avto v svojem razredu. Kar postavmo vse avte tega razreda na progo, bodo zelo zanimiv rezultati :lol:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov