http://www.worldcarfans.com/9090210.007 ... -golf-r20t
VIR : worldcarfans
sejjaretun je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Moram reč, da mi je ta zelo všeč. Bomo vidli kaka bo konkurenca. Megane RS pride marca
tole nekaterim nebo vsec,ampak golf nima konkurence.vedno se ostali primerjajo z golfom.zakaj?
mihaing je napisal/-a: ...samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim ...
sejjaretun je napisal/-a:mihaing je napisal/-a: ...samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim ...
ves kako pri nas pravijo, misliti i srati nije istov tem primeru ti seres
mihaing je napisal/-a:ja re sem se zmrdoval nad zadnjim pogonom ker imam pač zelo slabe izkušnje.
Samo kaj ima zadni pogon veze z tem VW?
Kakšen je ta avto se morda res ne ve, samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim da tudi uspeha kot R32 nebo uspel. Taka vozila so ponavati zgolj kot promocija, tukaj recimo golfa 6.
mihaing je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:mihaing je napisal/-a: ...samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim ...
ves kako pri nas pravijo, misliti i srati nije istov tem primeru ti seres
Prijatelj morda misliš da sem antifan VW pa se zelo motiš. VW mi je čisto OK vozilo, samo moraš pa se zavedati nekaj: trenutno ne obstaja vozila takega razreda da bi uspel neke posebnosti na trgu in ga v teh časih recesije tudi ne bodo, pa so lahko trije znaki na haubi od VW pa jim ne bo pomagalo.
Koliko pa je sploh bil uspešen do sedaj R32?
W|zz je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:ja re sem se zmrdoval nad zadnjim pogonom ker imam pač zelo slabe izkušnje.
Samo kaj ima zadni pogon veze z tem VW?
Kakšen je ta avto se morda res ne ve, samo vseeno mislim da neka eksluziva morda nebo. Mislim da tudi uspeha kot R32 nebo uspel. Taka vozila so ponavati zgolj kot promocija, tukaj recimo golfa 6.
Pač hjundai športn avto, r20 športn avto, tam tako mnenje, no nima veze..
Uspeh bo odvisen od cene. Če bo normalna (v mejah kot se za golfa spodobi) bo vsekakor uspel. R32 je imal 3.2 literski motor, ki v takih avtih ni uspešen. 2.0t je vsekakor zelo uspešen. Mislim da je gtijev več na cestah, kot kšnih drugih avtov tega tipa, tako da je z petico VW zelo zadel. Poleg tega je to v bistvu audi S3 (z dodatnimi petimi konji), ki je bil nekako nad evropsko konkurenco. Pustimo pri strani bmw 135i in pa totalno predelanega megana brez zadnjih sedežev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov