http://www.autoblog.com/photos/alfa-mit ... e-teasers/
1,8 litrski turbomotor in 240 KM!
seat je napisal/-a:Konjev bi lahko po moje imela več.TypeR iz 2.0 motorja istisne brez turbopuhala 201hp z turbom bi šel pa kr precej višje.
Drugače pa mi spredi deluje malo preveč otročje.Bočna linija je super a po mojem so tega mitota mal falili.Prejšne GTA izvedbe so mi velik bolj simpatične,da o breri nena govorimo....
Mick Jerry je napisal/-a:Po ''Vojni konjev'' med Nemci, se zgleda tole seli v najnižje razrede. 240 konjev je nekdaj veljalo za spodoben športni avtomobil, danes pa v taki majhni piksni.
240 JE veliko!![]()
Seat, koliko več bi pa ti še imel v tako majhen avtu?
mihaing je napisal/-a:Alfa mito ima samo tri konkurente in to: corsa OPC, ter clio RS in prihajajoči ford fiesta RS
Pa avtomobile ne morete primerjati med samo ker imajo podobne konje, ampak v kateri razred spadajo. Razrede pa upam da poznate.
seat je napisal/-a:Konjev bi lahko po moje imela več.TypeR iz 2.0 motorja istisne brez turbopuhala 201hp z turbom bi šel pa kr precej višje.
Drugače pa mi spredi deluje malo preveč otročje.Bočna linija je super a po mojem so tega mitota mal falili.Prejšne GTA izvedbe so mi velik bolj simpatične,da o breri nena govorimo....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov