Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

peco_
Nov uporabnik

Mnenje o golfu 1.9 SDI !!

Napisal/-a peco_ Če sep 25, 2003 6:46 pm

Zanima me vaše mnenje glede nakupa novega golfa štirice 1.9 SDI (50 kw) letnik 2003.
Po pravici povedano meni se ne dopade sam moji tastari pa full palijo nanj. Aja od opreme je pa avtomatska klima, in tehnik paket. cena 3.400.000 SIT
Ali je vreden te cene al bi dobil kej druzga za ta denar?

lp, Aljaž

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če sep 25, 2003 6:52 pm

Moje mnenje: najdolgočasnejši avto pod soncem, kvaliteta je zadovoljiva (baje), mašina je solidna (za stare ate), avto je kakopak precenjen. Ne vem no, osebno bi raje imel megana 1.5.

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če sep 25, 2003 7:08 pm

Jst nebi! Tistih 60KM al kolk jih ma, na takem avtu. :ne
Za tak dnar dobiš dost bujš avto.
The MAN

Jaxx
Nov uporabnik

Napisal/-a Jaxx Če sep 25, 2003 7:23 pm

1.9 sdi - mrzel je glasen kot traktor, moči in navora ima premalo, sploh ker je golf iv težak avto (hvala bogu - če ne bi ga pri mrzli mašini še metal v luft :D )... ampak je bolj vprašanje je kdo kupuje in za koga... Za starega ata ni nujno napačen, kvaliteta izdelava je zelo dobra (sploh če primerjaš z meganom), pije malo in avto bi moral biti že tolk "zrel" (glede na to da prihaja golh v) da ne bi smel kaj crkavat... Ostalo so pa že napisal...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če sep 25, 2003 7:28 pm

kvaliteta izdelava je zelo dobra (sploh če primerjaš z meganom

Kvaliteta izdelave? Ne mislm bit pameten, ampak megane je zelo kvalitetno izdelan, in tudi nasploh ne kaže simptomov razvojnih napak (a la clio, laguna...). Poleg tega, je bilo tisto MOJE OSEBNO mnenje oz. želja in ne namig (vsaj mišljeno ni bilo tako).
PS, tut golf ni nepokvarljiv (čeprav eni tako mislijo).

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Če sep 25, 2003 7:56 pm

Naj malo počakajo pa si petico kupijo; kolko je zdaj IV-ka ugodnejša tolko več boš pol enkrat pri rabljeni V-ki več dobo; pa se boš z novim modelom (seveda boljšim) celi cajt vozil!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če sep 25, 2003 8:08 pm

jah res je, počaki malo na novo petico pa boš bolj zadovoljen, sej avto ni slab,ga ima moj ata pa je zadovoljen z njim, res da pije zelo malo ampak ni nobenga užitka u vožnji :? pa nobenih pospeškov, avto res nikamor ne gre in mašina je zaspana in prešvoh za tako težek avto. Jaz ti priporočam da počakaš par mescev in si namesto S si omisliš T :twisted: pa ne bo ti žal. prihod novega golfV je bliže kot si misliš :)
Slika

peco_
Nov uporabnik

Napisal/-a peco_ Če sep 25, 2003 10:49 pm

M3: Ja nekaj takega sm tudi jst imel u mislih da bi biu T namesto S! :wink:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če sep 25, 2003 11:00 pm

Avto za en k.... zame seveda ohišje kup !! :lol: , raj drug golf uzam k sdi k to je pa j**c od j***a, vse drugo vzam sam ne to!!!! :roll:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe sep 26, 2003 11:08 am

za tak denar dobiš že leona z nekaj opreme in 1.6 motorjem, ne propagiram pač povem svoje mnenje ali pa kakšno oktavio ipd,..
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe sep 26, 2003 11:13 am

Edino kaj je problem pri SDIju je da nima nevem kake moči (turbo mu manjka definitivno). Drugače vse ostalo je vredu, crkuje nena nič, materiali so kvalitetni.
Mogoče malo preveč ruži.

Drugače pa idite na probno vožnjo pa bote najboljše vidli.
Slika

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Pe sep 26, 2003 11:24 am

Počakat na Golfa V , tudi opel astra pride v poštev (nova), megane II ,...
Ta golf 4 sdi je kot prvo star avto , kot drugo ne gre nikamor.
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So sep 27, 2003 6:56 pm

golf sdi je je pravo jajce od avto ,to si ne kupovat niti v sanjah ,kolega ma golfa sdi pa negre nikamor ziva j***a ,ok res da je to avto pravi za starcke ,penzionere,ampak za mlade ,odpade rajs si kej mal starejsega ubod pa veliko bolj strupenega :D
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 27, 2003 7:26 pm

starac ga je dobil za uporabo medtem,ko je bil passat na popravilu.je rekel da je rabil 2 kilometra,če je hotel it prehitevat :rofl

je pa tudi res,da sem enega lepo gledal kako šiba na avtocesti.komot je šel 170-175km/h.

jaz pravim SDI = švoh dizl,tdi = turbo dizl :D

ps:vzemi za testno vožnjo pa boš najboljše vedel,če ti je všeč ali ne (zaradi pospeškov,same vožnje,ipd..)

Uporabniški avatar
Fast-B
Novinec

Napisal/-a Fast-B So sep 27, 2003 7:32 pm

Avto je kišta..., edino kar je vredno na njim je volkswagnov znak. Jaz nebi kupu!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So sep 27, 2003 7:33 pm

pa tut tdi ni bog ve kaj odvisno kok mocnega uzames,moj brat je med prvimi golfi uzev golfa gti 130 km,''z dizel motorjem'' vse nestimano kot bencinci ka majo ,stric je pa uzeu navadnega golfa tdi ,razlika v pozpeških je ogromna ni kej ,zdaj pa se pride novi golf 5 tko da bo 4-ricam cena v pou leta kar dost dol padla ''bomo vidli'' da mi se ne zatakne
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So sep 27, 2003 7:38 pm

Avto nikakor ni j**c če ga maš za normalno(počasno-absolutno ne za dirkat) vožnjo! Sej ma sam 68 konjev! Kaj pa pričakujete? To je avto za zelo umirjene voznike... Pa sej se zvrti na avtocesti (do 175-180 po števcu)! Drgač pa golf k golf! Kvaliteta izdelave in zanesljivost (sploh SDI) sta zelo dobri... Če se tastar zaveda da zadeva ne gre kih najboljš zakaj pa ne!
Za ta keš pa naj mal pogleda kaj dobi pri seatu al pa škodi...konc koncev je isto sam drugače zapakirano!
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So sep 27, 2003 8:09 pm

super98 je napisal/-a:Avto nikakor ni j**c če ga maš za normalno(počasno-absolutno ne za dirkat) vožnjo! Sej ma sam 68 konjev! Kaj pa pričakujete? To je avto za zelo umirjene voznike... Pa sej se zvrti na avtocesti (do 175-180 po števcu)! Drgač pa golf k golf! Kvaliteta izdelave in zanesljivost (sploh SDI) sta zelo dobri... Če se tastar zaveda da zadeva ne gre kih najboljš zakaj pa ne!
Za ta keš pa naj mal pogleda kaj dobi pri seatu al pa škodi...konc koncev je isto sam drugače zapakirano!

prej bi meu tega seata leon
http://www.najdi.si/avtomobili/avtopoda ... 8110+KM%29

kot pa enga usranga golfa sdi
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So sep 27, 2003 8:33 pm

lazo če je kaj usrano je v leonu notranjost zelo spartanska :roll: .....tudi ni bog ve kaj in je že pojedla veliko -negativnih da ne bo pomote- kritik dočim pri golfu je vse "na mestu" :wink:

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler So sep 27, 2003 9:04 pm

Ya tkole je : moj fotr ma ze drugo IV-ko ,lan jo je kupu,pr 40k km mu je razpadu katalizator,je sou na servis so rekl tovarniska napaka ( strosek-270k sit 70% stroskov so kril oni 30% pa on) ,jest mislm da pr avtu vrednem 2.5 mio sit-osnovna oprema bi lohk kej bols delu ta wagn,pa se za vsak k...c more it na servis pa se predn se ta kista segreje je ze cel mesc okrog.Je pa res da je penzionist,tko da on ne rab sportive tko k jest.Ce pa mene kdo vpras da bi menu svoj wagn za tazga k ga ma on-ni sans,mam rajs 12y staro toyota k novga golfa IV.LP
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost