Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz pa sem bolj za to, da Astro Classic v prihodnje malce prenovijo in prodajajo pod Wartburgovo značko.
dobek je napisal/-a:po moje bo bolj tista autobildova varianta realna - juznoameriska corsa z ritjo![]()
Lignage je napisal/-a:Sicer pa je še Opel vedno manj zaželjena znamka; ... če bodo pa nekateri Opli dobili še Wartburgov znak bo pa to polom![]()
Mene ob imenu Wartburg zmrazi in verjetno nisem edini
dobek je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Sicer pa je še Opel vedno manj zaželjena znamka; ... če bodo pa nekateri Opli dobili še Wartburgov znak bo pa to polom![]()
zanimivo potem, da je na lestvici zadovoljnih lastnikov zadaj pustil vse ostale nemce
Lignage je napisal/-a:dobek je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Sicer pa je še Opel vedno manj zaželjena znamka; ... če bodo pa nekateri Opli dobili še Wartburgov znak bo pa to polom![]()
zanimivo potem, da je na lestvici zadovoljnih lastnikov zadaj pustil vse ostale nemce
Ja no, nevem koliko jim zdaj to kaj pomaga? Dejstvo je, da se je tržni delež Oplu zadnja leta zmanjševal v korist premijskim znamkam, pa še konkurenca s strani VW je zelo agresivna in neizprosna, saj imajo pri VW na vsako Oplovo novost svoj odgovor, ker so očitno toliko bolj močni.
Lignage je napisal/-a:dobek je napisal/-a:po moje bo bolj tista autobildova varianta realna - juznoameriska corsa z ritjo![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov