to da bo tale fiesta konkurirala cliotu (leta testiranj), bo bolj tezko, ze zaradi same osnove je clio dalec spredaj...lepa primerjava clio rs / corsa opc...1.6 turbo, saj ne recem corsa je lepo sla, vendar je zgubljala, se vedno je bilo lepse vozit NA motor, kot prisilno polnjenega, kaj ti pomaga kick v hrbet, ce se tale kick na cesti zavrti v prazno...ja, ja...zdaj imamo vso elektroniko...
design fieste je lep...
p.s. focus rs pa tudi ni biser z podvozjem...ce nemore pobegnit cliotu na cesti, ni vse tako roznato kot se zdi...niso vse konji, vazno je kako konje spravis na cesto...
je pa tudi res da nemormo primerjat tale dva avta...teza, konji, velikost, sama zasnova podvozja...
lp, dominic...
Ja sej po eni strani se strinjam s tabo ... res je, da ta kik u hrbet zavrti kolesa ... ampak ker nisem profi dirkač in ne grem vsak vikend na dirke, mi več kot izredno hitri časi na dirkališču pomeni to, da je avto poskočen, da ima dovolj navora preko celotnega območja in da mi ni treba šaltat 2 prestavi nižje ob vsakem prehitevanju.
Osebno menim, da je pač turbo motor veliko bolj uporaben ... ninakor pa ne zanikam, da je RS dober avto ...
Mene so pač navdušili turbo motorji, ko sem vozil Lancio Dedra 2.0 T z okoli 220 KM ... mislim kašen sunek v hrbet hehehe