memole80 je napisal/-a:Kaj ve kdo kdaj pride kakšen nov enoprostrec ven? Nekje sem zasledila, da naj bi leta 2010 prišla nova Opel Zafira----
mihaing je napisal/-a:memole80 je napisal/-a:podgurc je napisal/-a:Pol pa novi grand scenic
Problem je v temu, da noben mi ni všeč. Najlepši se mi zdi S max.Vem, sem izbirčna, ampak ne samo jaz....
Govorimo o dizlu ali bencinarju, novem ali rabljenem?
Pol pa greš pa kupiš S Maxa in je! Če sprašuješ samo po tem kar je lepo in všečno se lahko ta debata brezciljno vleče do novega leta! lp.memole80 je napisal/-a:podgurc je napisal/-a:Pol pa novi grand scenic
Problem je v temu, da noben mi ni všeč. Najlepši se mi zdi S max.Vem, sem izbirčna, ampak ne samo jaz....
Ženski ki kupuje avto zgolj na podlagi videza moraš dati še Chipendalse noter da se lažje odloči,mihaing je napisal/-a:-HM, S-Max je res všečen avto, vendar totalni plastik fantastik. Avto ima še vedno nekaj napak (zamakanje, ropotanje plastike v notranjosti,...). Dizel motor dober, a vseeno nekoliko požrešen.
-Citroen in peugeot sta enaka, mnenja raje ne povem, ravno tako kot za renaulta espace-a (drugače zelo varen avto)
-Seat alhambra je neki postronaski produkt vw groupe, mnenja razdeljena
-Na voljo je še chrysler voyager, ki ima dosti pomankljivosti.
-Opel Zafira, dodelan avto, vendar notranjost malo "češka", in ja pričakuje se popolnma nov model v roku enega,dveh leta
To pa mislim da so vsi enoprostorci ki se dajo kupiti pri nas. Take stvari je potrebno pač požreti če se kupuje z očmi.
P.S. trenutno najbolj zanesljiv enoprostorec v EU je absolutno VW sharan, morda tudi mazda 5
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov