Matey_ je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:za zdej mi zgleda kot en urnebesno tinejdž mjutant ninja pežo 207![]()
![]()
Sam to lahko napišem ...![]()
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:za zdej mi zgleda kot en urnebesno tinejdž mjutant ninja pežo 207![]()
![]()
Sam to lahko napišem ...![]()
No, jaz bi samo dodal, da se mi kar dopade in je nekaj svežega in je "en urnebesno tinejdž mjutant ninja pežo 207" v +, vsaj zame. To da bo pa tak serijski lahko samo zaploskam za drznost, in za razliko od grozne (subjektivno mnenje) Micre in v veliki meri dolgočasnega škatlastega Noteja se Nissanu končno nasmiha nekaj s dejanskim potencialom za uspeh, če bo seveda folk nehal glave držat v pesku in sprevidel, da ni nujno, da je vse po nekih standardih, da je dober avto - kar se oblike tiče.
Lp
zany je napisal/-a:to naj bi blo to?
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:zany je napisal/-a:to naj bi blo to?
To naj vsak sebi odgovori, zame, vsaj po teh slikah deluje mogoče malo preveč nabildano, ampak moram pa reči, da bi ga pa rad videl v živo, tudi od znotraj in ga tudi sprobal, to mora bit v živo kar močenga vtisa in hladnega te ne pusti in moram pohvalit Nissan, da imajo ja**a, da gre to v serijsko proizvodnjo.![]()
Čakam na uradne fotke in pa izkušnjo v živo.![]()
Lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov