Novi lastnik Saaba bo v Ženevi predstavil novega superšportnika. Agera je naslednik (in evolucija) modela CCX. Motor je enak, torej 4,7 litrski V8, ki pa po novem razvija 910 konjev. Menjalnik je sekvenčni, zavore so iz karbona. 100 kilometrov doseže v 3,1 sekunde, 200 pa v 8,9. Največja hitrost preseže 390. Proizvajalec se hvali tudi z inovativno osvetlitvijo armaturne plošče in stikal.
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
bahanje z osvetlitvijo pr takem avtu je pa čist mem
sploh pa če sm prou vidu ledice, k mi grejo tok na k***c k so že na vsakih garah gor
drgač pa gledano avto v celoti dobr zgleda
Meni se zdi števec čist normalno pregleden. Lih tolk kot pri vseh drugih avtih v katere se prvič vsedeš in ko daš kontakt al pa ko s testerjem prižgeš vse možne lučke. Ob vožnji seveda ne gori vse, lahko tud da boš določal kateri podatki se ti prikazujejo in kateri ne.
Drgač pa notranjost... ta druga slikca... mi je pa faking huda <3
hahahah, kar truga na strehi. Si prav predstavljam kako bi tak avto zgledal na parkingu v monte carlu Čeprav je treba reči, da na zadnji sliki zgleda prav hudo
p.s: me prav zanima v kolikšnem času bodo dosegli končno hitrost 500kmh pri "serijskih" avtih, saj so začeli prav tekmovat med sabo kdo bo dal več konjev pod havbo pa kdo bo hitrejši