Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Bufori Geneva

Napisal/-a martin_krpan Sr mar 03, 2010 8:05 pm

Avstralska luksuzna ročno izdelana limuzina v retro stilu. Poganja jo Chryslerjev Hemi V8 motor z 430 konji. Karoserija je narejena iz kevlarja in karbonskih vlaken. Serijsko ali ob doplačilu je na voljo vsa najmodernejša tehnologija (tudi recimo night-vision). Zadnja vrata se odpirajo v nasprotni smeri in omogočajo vstop v notranjost najvišjega razreda z vso možno opremo (tudi minibarom in hladilnikom) ter prilagodljivima zadnjima sedežema. Omogočena bo velika stopnja individualizacije po vzoru na RR ali Bentley. Proizvodnja se prične junija, izdelali jih bodo 60 na leto. Cena bo sporočena naknadno.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

več info na:
http://www.zercustoms.com/news/Bufori-Geneva.html
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr mar 03, 2010 9:00 pm

Na prvi sliki sem mislu da je to delo unih z chop shop- a. :)
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Pe mar 05, 2010 7:30 am

Nekako slabo narejeno se mi zdi tole.

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Pe mar 05, 2010 12:19 pm

Spredaj ma prevelike meglenke in obupno rižasto masko, serija glavnih luči mi je celo všeč ... Stranska linija je do konca zadnjih vrat super, vendar bi mogel bit zadek bolj kupolast, bolj 1950s stil - tko zgleda, kot da bi bomba eksplodirala v prtljažniku Jaguarja XJ ;) Notranjost je pa za tako butičnega proizvajalca zelo solidna :)

Lp, D.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe mar 05, 2010 12:59 pm

Uh, kako je čuden. Men zgleda, kot da ga je v domači garaži sestavil nekdo z ne prav dobrim okusom. Maska je obupna! Tudi notranjost ni nič posebnega razen verjetno kvalitetnih in dragih materijalov. Stebriček med vrati zgleda prav kmečko, če se že grejo foro stemi vrati bi nekako to rešili brez stebrička ali pa naredili majhnega do višine oken.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Pe mar 05, 2010 1:38 pm

men se pa oblika zlo dopade. me sponimja na avte iz 30 in 40 let prejšnega sotletja
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov