Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Audi A9 Koncept

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Pe maj 21, 2010 9:49 pm

Audi A9 Concept: A new breed of Audi

May 21, 2010 at 2:07

Slika

The cut 4-door 4-seater sports and aa luxurious trends in fashion is inspired by this trend as the Spanish designer Daniel Garcia reveals his vision of Audi A9 would be concurrent Panamera Estoque. This Audi A9 Concept is inspired style in new ideas but also in the Audi competitive trends in architecture or as D. Garcia admits having a bit inspired the design of buildings in the City of Arts and Sciences of Valencia.

Slika
Slika

There are a lot of keys on the design of Audi as the design and contours of the body side of the car, the design of taillights that look the same as those currently used on the Audi purifying up. Found still Audi grille that incorporates in its extension the blue LED headlights.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

To be in tune with the times, this Audi A9 is powered by a hybrid engine that works with a gasoline engine that is used as an electric generator as a Fisker Karma, for example. A9 concept also presents a system of flexible body panels and self-healing as it has a paint system that allows electronics to vary depending on the mood or light color of the body just by a button located in the interior of this 4-door coupe. Finally we note the wheels made from carbon fiber and adorned ray emitting for more chic or a touch tuning in Spanish!

A project that will change very Audi, too stereotyped, but that has little chance to move from model to that concept car but who knows!

Slika
Via D. Garcia, Diseno-Art.

http://blogautomobile.fr/audi-a9-concept-une-nouvelle-race-daudi-64866

Dobra oblika, ki je vredna imena prototip, platišča pa iz ogljikovih vlaken 8) ,... zanimiva pojava ni kaj, je pa treba povdarit, da to ni Audijev interni (in house) dizajn tako, da je še nekoliko manj možnosti za serijsko proizvodnjo, ali pa celo, da bi kakšen del oblike prišel v serijsko proizvodnjo. :(
Mogoče se pa motim :pray:

Kakšen se vam zdi, mene je ob prvi sliki MALO spomnil na 2009 BMW EfficientDynamics Concept, za hip seveda, verjetno zaradi barvne kombinacije in tistih platišč. :]
What do you think of it :?:

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Pe maj 21, 2010 11:31 pm

meni se zdi da bo neuporaben ker nima sprednje niti zadnje sipe tko da bo treba glavo vedno skozi okno tiscat-kdo si pa zeli taksno voznjo

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR So maj 22, 2010 10:12 am

Glede uporabnosti se morm strinjat s predhodnikom :lol:
Sicer pa se mi avto zdi dobro oblikovan, in čeprav ni oblikovan pri audiju, bi se lepo zlil z njihovo paleto in ji dodal nekaj prepotrebne svežine. Me pa zmoti dejstvo, ki ga je omenil citroenar. In sicer, da s svojo pojavo, predvsem gre tu za izbiro barve, spominja na bmw-jev efficent dinamics. S tem daje vtis, da se audi zgleduje po bmw-ju, pa čeprav avtomobila niti nista primerljiva, saj gre pri bmw-ju za kupe, tu pa za športno limuzino.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 So maj 22, 2010 5:43 pm

BlazR je napisal/-a: Me pa zmoti dejstvo, ki ga je omenil citroenar. In sicer, da s svojo pojavo, predvsem gre tu za izbiro barve, spominja na bmw-jev efficent dinamics. S tem daje vtis, da se audi zgleduje po bmw-ju, pa čeprav avtomobila niti nista primerljiva, saj gre pri bmw-ju za kupe, tu pa za športno limuzino.

moja malenkost je napisal/-a:Kakšen se vam zdi, mene je ob prvi sliki MALO spomnil na 2009 BMW EfficientDynamics Concept, za hip seveda, verjetno zaradi barvne kombinacije in tistih platišč.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

sejjaretun je napisal/-a:meni se zdi da bo neuporaben ker nima sprednje niti zadnje sipe tko da bo treba glavo vedno skozi okno tiscat-kdo si pa zeli taksno voznjo

Jaz se spomnim enega:
http://www.youtube.com/watch?v=KuLAwwodEu0
:EE
Ok, šalo na stran, če bi to prišlo v serijsko proizvodnjo bi seveda prišel s normalnimi šipami, to pa je prototip, a moram narisat :?: ;)

Lp

Slika

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos So maj 22, 2010 5:57 pm

A Audi sploh ma interni dizajn? Glede na to da je vsak avto samo copy paste prejšnega :twisted:

Drugače je pa tale lep, ampak da pride ven pa ne bo doživel :)

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos So maj 22, 2010 5:58 pm

sejjaretun je napisal/-a:meni se zdi da bo neuporaben ker nima sprednje niti zadnje sipe tko da bo treba glavo vedno skozi okno tiscat-kdo si pa zeli taksno voznjo

Preberi napis na sliki...

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR So maj 22, 2010 6:14 pm

BlazR je napisal/-a: Me pa zmoti dejstvo, ki ga je omenil citroenar. In sicer, da s svojo pojavo, predvsem gre tu za izbiro barve, spominja na bmw-jev efficent dinamics. S tem daje vtis, da se audi zgleduje po bmw-ju, pa čeprav avtomobila niti nista primerljiva, saj gre pri bmw-ju za kupe, tu pa za športno limuzino.

moja malenkost je napisal/-a:Kakšen se vam zdi, mene je ob prvi sliki MALO spomnil na 2009 BMW EfficientDynamics Concept, za hip seveda, verjetno zaradi barvne kombinacije in tistih platišč.

Ok, zdj vidm da se moje pisanje da razumet na dva različna načina, tko da mogoče je dobr, da pojasnm, kaj sm hotu povedat.
Js sm hotu povedat, da se popolnoma strinjam s tabo. Vtisa, da se audi zgleduje po bmw-ju pa ne daješ ti s svojo izjavo, ampak audi oz. dizajner tega avtomobila z izbiro barve in platišč.
Evo, upam, da sm zdj razjasnu zadeve.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun So maj 22, 2010 9:39 pm

:lol:
ace legenda

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Re: Audi A9 Koncept

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Če apr 07, 2011 12:31 am

Eeee, nekaj se šušlja, da bi znal tak razred celo nastati, več:

Audi A9: Ah yes, this one we missed it!

November 11, 2010 at 19:23

Slika

After the A5, A8, A7, it seems that Audi is looking very seriously the study of a large luxury coupe and really athletic to be located above the new A7. Larger, more expensive (prices for access to the A9 estimated at 100,000 €), this new car should take the typical appearance "audiesque" more dynamic discovered on the A7 but the A1, A3, A4, A5, A6, A8 in addition to other models.

Mechanically, this future A9 4 places should take the 4 wheel drive, the new 4.0 L Turbo engine in several changes with outputs between 400 and 500 horses and even a hybrid V8 Turbo over 500 hp.

A project to follow in the coming years even as we already know all the contours ...

Speaking of Audi A9, remember the one I presented a few months ago.

http://blogautomobile.fr/?p=64866

Slika
Via Autozeitung, Autoblog.

http://blogautomobile.fr/audi-a9-ah-oui-celle-la-manquait-90162#axzz1IbH0JRRz

Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, A9 ... and soon!

January 8, 2011 at 1:43

They are insatiable in Audi since according audist sites but also Coach, the brand would work very hard to develop a great sports sedan, luxury, 5 doors, 4places, powerful and expensive situated above the range A8 and take the name of A9 .

The Audi engineers want to use the next two or three years the MLB and transmission platform that will serve to Quattro Lamborghini Estoque to develop their own rival Panamera, Rapide, Quattroporte and other CLS.

This new high Audi will be developed on the platform (MLB Modularen LangsBaukasten) resulting from the A8. The A9 will receive active suspensions and tires A8 Fine. Audi hopes to make the most of this base and take full advantage of group synergies. For those who would Dubat to this approach, keep in mind that the Gallardo and R8 below have very close!

At Audi, it talks about using the new 4.0 L V8 Biturbo engine in a version called intermediate (~ 450-480 hp) but also developing W12 6.3 The engine could be a true high-end Audi, although on the side of Ingolstadt we do not forget the fans of diesel and 3.0 L V6 and V8 Biturbo 4.0L TDi TDi version in "Evo" could be similarly from part (the Estoque should récupéer V10 5.2 L of the Gallardo). The A9 has already delivered some concrete evidence as speaking of dimensions: L: 5.14 mxl: 1.95 m long wheelbase of 2.99 m.

These dimensions are very close to those of a Estoque which advances the following figures:

L: mxl 5148: 1.99 m and a wheelbase of 2,997 m

Moreover, it could be that all markets to conquer even those difficult to roads, it seems that Audi is also considering a A9 ... Allroad. An ambitious program that should materialize at the Geneva Motor Show Frankfurt 2013 or 2013 before hitting the road a few months later at prices that will make the A9 Sportback inaccessible for the vast majority of us. Stay tuned.

Slika
Via Autoblog, Coach, Audiblog.

http://blogautomobile.fr/audi-a1-a2-a3-a4-a5-a6-a7-a8-bientot-a9-97460#axzz1IbH0JRRz

Bomo videli kaj bo čas pokazal/prinesel.
Lp

Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov