denis,mag. je napisal/-a:kaj pa tako skrivajo pri audiju??
vsi avti so popolnoma isti, razlika je samo zunanjih merah ter motorjih.
bv totalno.
denis,mag. je napisal/-a:tako podobnih modelov, kot pa jih ima audi pa res težko najdeš. mislim, da se s tem vsi strinjamo.
denis,mag. je napisal/-a:italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga
Daedalus je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga
Ja in? Si mogoče kot mali bil maltretiran s strani Nemcev ko si bil na morju? Italijani pa so ti dajali lizike? Meni dol visi, kdo je v čem dober...predvsem pa, KAKŠNE NARODNOSTI je! Zaradi mene, lahko avto oblikuje Tađikistanec, če mi bo všeč, mi bo. Se strinjam, da so Italijani zelo dobri oblikovalci...ampak še zdaleč niso edini dobri oblikovalci. Italijanski avti so mi načeloma zelo všeč, ampak so mi tudi nemški...in francoski...in japonski...in nekateri korejski...in nekateri ameriški. Odvisno od avta. Kaj meni pomaga to, da Nemci priznavajo Italijane kot superiorne oblikovalce, če na koncu Namibijec oblikuje avto, ki je meni osebno daleč najlepši?
denis,mag. je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:denis,mag. je napisal/-a:italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga
Ja in? Si mogoče kot mali bil maltretiran s strani Nemcev ko si bil na morju? Italijani pa so ti dajali lizike? Meni dol visi, kdo je v čem dober...predvsem pa, KAKŠNE NARODNOSTI je! Zaradi mene, lahko avto oblikuje Tađikistanec, če mi bo všeč, mi bo. Se strinjam, da so Italijani zelo dobri oblikovalci...ampak še zdaleč niso edini dobri oblikovalci. Italijanski avti so mi načeloma zelo všeč, ampak so mi tudi nemški...in francoski...in japonski...in nekateri korejski...in nekateri ameriški. Odvisno od avta. Kaj meni pomaga to, da Nemci priznavajo Italijane kot superiorne oblikovalce, če na koncu Namibijec oblikuje avto, ki je meni osebno daleč najlepši?
tale izjava ne spada v kontekst, za ostalo škoda besed.
lp
denis,mag. je napisal/-a:italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga
MacTron je napisal/-a:@denis,mag.ff: Ze dlje casa spremljam tvoje udestvovanje na tem portalu/forumu in se mi nekako dozdeva, da si morda kaksen od alterjev. Prvic kot naziv mag. katerega si postavil za ime je morda le kot priziv bolonjskega mag. kateri se mi zdi, da bi lahko malce lepse tvoril stavke ter morda tudi konstruktivno vsebino nikakor pa ne zapletanje v taksne vode kot se ze vozis. Morda pa je le samooklic kajti taksni nazivi ne poznajo "posebnosti internetnega slenga XD). Lepo bi prosil, da to vzames pod milo opozorilo necesa kar se nisi niti dokazal.
BBS je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:@denis,mag.ff: Ze dlje casa spremljam tvoje udestvovanje na tem portalu/forumu in se mi nekako dozdeva, da si morda kaksen od alterjev. Prvic kot naziv mag. katerega si postavil za ime je morda le kot priziv bolonjskega mag. kateri se mi zdi, da bi lahko malce lepse tvoril stavke ter morda tudi konstruktivno vsebino nikakor pa ne zapletanje v taksne vode kot se ze vozis. Morda pa je le samooklic kajti taksni nazivi ne poznajo "posebnosti internetnega slenga XD). Lepo bi prosil, da to vzames pod milo opozorilo necesa kar se nisi niti dokazal.
Je mogoče Denis a.k.a. Fiatfan?
lizard je napisal/-a:Nedolgo nazaj se spomnim kako je Tommy jamral o kulturi debat o znamkah na tem portalu.
In glej ga zlomka kaj je ravno ta isti Tommy zdaj zanetil. Samo zato ker je neki Denis napisal da so Audiji vsi isti, je Tommy takoj šel na oseben nivo in v temo vpeljal Fiate in Alfe (ker verjetno zelo dobro ve da Denis vozi italjanski avto, drugače če nevem zakaj bi vpeljal v debate ti dve znamki), res Tommy zaradi takih kot si ti imamo tu gor napredek. Vse pohvale! Denis ni sicer nič boljši.
lizard je napisal/-a:Ja in? Če hočeš biti boljši od nejga ne odgovarjaj na provokacije in posiljevanja, in zdaj bi ta tema bila prikrajšana teh brezveznih OT-jev. Ali bi ga pa napadel v kakšni temi o Fiatu oz. Alfi, ne pa v tej o Audiju A6.
lizard je napisal/-a:Ja in? Če hočeš biti boljši od nejga ne odgovarjaj na provokacije in posiljevanja, in zdaj bi ta tema bila prikrajšana teh brezveznih OT-jev. Ali bi ga pa napadel v kakšni temi o Fiatu oz. Alfi, ne pa v tej o Audiju A6.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov