Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

2011 Audi A6

Napisal/-a martin_krpan To avg 10, 2010 6:49 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. To avg 10, 2010 6:52 pm

kaj pa tako skrivajo pri audiju??
vsi avti so popolnoma isti, razlika je samo zunanjih merah ter motorjih.
bv totalno.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To avg 10, 2010 7:14 pm

denis,mag. je napisal/-a:kaj pa tako skrivajo pri audiju??
vsi avti so popolnoma isti, razlika je samo zunanjih merah ter motorjih.
bv totalno.

Seveda, ne morejo bit vsi tako dobri in zanimivi kot Fiati oz. Alfe! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. To avg 10, 2010 7:17 pm

tako podobnih modelov, kot pa jih ima audi pa res težko najdeš. mislim, da se s tem vsi strinjamo.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To avg 10, 2010 7:37 pm

denis,mag. je napisal/-a:tako podobnih modelov, kot pa jih ima audi pa res težko najdeš. mislim, da se s tem vsi strinjamo.

VW si pozabil! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To avg 10, 2010 7:41 pm

denis,mag. je napisal/-a:tako podobnih modelov, kot pa jih ima audi pa res težko najdeš. mislim, da se s tem vsi strinjamo.

Fiat Grande Punto, Fiat Bravo, Fiat Croma, Fiat Linea...od spredaj zeloooo podobni.
Paaa...
http://www.wallpaperramp.com/wp-content ... eo-166.jpg
http://www.niot.net/niot_570/ALFA%20ROMEO%20156%203.jpg
http://www.contracthireacar.co.uk/Uploa ... 9-rear.jpg
Vse isto!

In zdaj zajami zrak: Tako Alfe kot Fiati so mi vizuelno zelo všeč...predvsem Alfe. In tudi te znamke, niso povsem "nedolžne" glede izvirnosti oz. pomanjkanja le-te...meni so pri Alfi ravno ti zadki malce dopizdili.

Nauk te zgodbe je: tistih, ki jim je neka oblika res všeč, ne bo prav nič motila podobnost med modeli...nasprotno, to jim bo všeč, ker jim bodo posledično všeč VSI modeli. Ne kritiziraj podobnosti Audijev...povej, da ti niso všeč, in ne piši v takem slabšalnem tonu, ker boš začel samo kregarijo. Spoštuj okus drugih, in svojega ne poveličuj v nebo. Tu namreč niti približno ni govora o "mejah zdravega okusa".

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. To avg 10, 2010 7:47 pm

italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga :)

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos To avg 10, 2010 7:57 pm

Meni so se tudi zdeli Audiji vsi isti, potem sem jih pa med seboj primerjal pa imajo kar razlike med modeli, pač podobnost pa ostaja, sej to je pa pri vseh znamkah...

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To avg 10, 2010 7:59 pm

denis,mag. je napisal/-a:italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga :)

Ja in? Si mogoče kot mali bil maltretiran s strani Nemcev ko si bil na morju? Italijani pa so ti dajali lizike? Meni dol visi, kdo je v čem dober...predvsem pa, KAKŠNE NARODNOSTI je! Zaradi mene, lahko avto oblikuje Tađikistanec, če mi bo všeč, mi bo. Se strinjam, da so Italijani zelo dobri oblikovalci...ampak še zdaleč niso edini dobri oblikovalci. Italijanski avti so mi načeloma zelo všeč, ampak so mi tudi nemški...in francoski...in japonski...in nekateri korejski...in nekateri ameriški. Odvisno od avta. Kaj meni pomaga to, da Nemci priznavajo Italijane kot superiorne oblikovalce, če na koncu Namibijec oblikuje avto, ki je meni osebno daleč najlepši?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To avg 10, 2010 8:05 pm

@denis,mag.:off: Ze dlje casa spremljam tvoje udestvovanje na tem portalu/forumu in se mi nekako dozdeva, da si morda kaksen od alterjev. Prvic kot naziv mag. katerega si postavil za ime je morda le kot priziv bolonjskega mag. kateri se mi zdi, da bi lahko malce lepse tvoril stavke ter morda tudi konstruktivno vsebino nikakor pa ne zapletanje v taksne vode kot se ze vozis. Morda pa je le samooklic kajti taksni nazivi ne poznajo "posebnosti internetnega slenga XD). Lepo bi prosil, da to vzames pod milo opozorilo necesa kar se nisi niti dokazal.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. To avg 10, 2010 8:07 pm

Daedalus je napisal/-a:
denis,mag. je napisal/-a:italijani so mojstri oblikvanja, to vedo in priznavajo celo nemci, saj so kar nekaj avtomobilom dali oblikovati italijanom, verjetno ne brez razloga :)

Ja in? Si mogoče kot mali bil maltretiran s strani Nemcev ko si bil na morju? Italijani pa so ti dajali lizike? Meni dol visi, kdo je v čem dober...predvsem pa, KAKŠNE NARODNOSTI je! Zaradi mene, lahko avto oblikuje Tađikistanec, če mi bo všeč, mi bo. Se strinjam, da so Italijani zelo dobri oblikovalci...ampak še zdaleč niso edini dobri oblikovalci. Italijanski avti so mi načeloma zelo všeč, ampak so mi tudi nemški...in francoski...in japonski...in nekateri korejski...in nekateri ameriški. Odvisno od avta. Kaj meni pomaga to, da Nemci priznavajo Italijane kot superiorne oblikovalce, če na koncu Namibijec oblikuje avto, ki je meni osebno daleč najlepši?

tale izjava ne spada v kontekst, za ostalo škoda besed.
lp

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To avg 10, 2010 8:09 pm

denis,mag. je napisal/-a:
Daedalus je napisal/-a:

tale izjava ne spada v kontekst, za ostalo škoda besed.
lp

Pa še kako spada v kontekst - kot odgovor tvojim marjeticam. :lol:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To avg 10, 2010 8:11 pm

http://www.youtube.com/watch?v=Eev3OJWZ ... re=related

Slika

Tukaj je Dolfi ravno Beniju razlagal kako lepe avte imajo italijani! :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To avg 10, 2010 8:13 pm

MacTron je napisal/-a:@denis,mag.:off: Ze dlje casa spremljam tvoje udestvovanje na tem portalu/forumu in se mi nekako dozdeva, da si morda kaksen od alterjev. Prvic kot naziv mag. katerega si postavil za ime je morda le kot priziv bolonjskega mag. kateri se mi zdi, da bi lahko malce lepse tvoril stavke ter morda tudi konstruktivno vsebino nikakor pa ne zapletanje v taksne vode kot se ze vozis. Morda pa je le samooklic kajti taksni nazivi ne poznajo "posebnosti internetnega slenga XD). Lepo bi prosil, da to vzames pod milo opozorilo necesa kar se nisi niti dokazal.

Je mogoče Denis a.k.a. Fiatfan?

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy To avg 10, 2010 9:19 pm

BBS je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:@denis,mag.:off: Ze dlje casa spremljam tvoje udestvovanje na tem portalu/forumu in se mi nekako dozdeva, da si morda kaksen od alterjev. Prvic kot naziv mag. katerega si postavil za ime je morda le kot priziv bolonjskega mag. kateri se mi zdi, da bi lahko malce lepse tvoril stavke ter morda tudi konstruktivno vsebino nikakor pa ne zapletanje v taksne vode kot se ze vozis. Morda pa je le samooklic kajti taksni nazivi ne poznajo "posebnosti internetnega slenga XD). Lepo bi prosil, da to vzames pod milo opozorilo necesa kar se nisi niti dokazal.

Je mogoče Denis a.k.a. Fiatfan?

magister si pozabil :rofl :rofl ja meni se tudi dozdeva da ja

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To avg 10, 2010 9:24 pm

Nedolgo nazaj se spomnim kako je Tommy jamral o kulturi debat o znamkah na tem portalu.

In glej ga zlomka kaj je ravno ta isti Tommy zdaj zanetil. Samo zato ker je neki Denis napisal da so Audiji vsi isti, je Tommy takoj šel na oseben nivo in v temo vpeljal Fiate in Alfe (ker verjetno zelo dobro ve da Denis vozi italjanski avto, drugače če nevem zakaj bi vpeljal v debate ti dve znamki), res Tommy zaradi takih kot si ti imamo tu gor napredek. Vse pohvale! Denis ni sicer nič boljši.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To avg 10, 2010 9:35 pm

lizard je napisal/-a:Nedolgo nazaj se spomnim kako je Tommy jamral o kulturi debat o znamkah na tem portalu.

In glej ga zlomka kaj je ravno ta isti Tommy zdaj zanetil. Samo zato ker je neki Denis napisal da so Audiji vsi isti, je Tommy takoj šel na oseben nivo in v temo vpeljal Fiate in Alfe (ker verjetno zelo dobro ve da Denis vozi italjanski avto, drugače če nevem zakaj bi vpeljal v debate ti dve znamki), res Tommy zaradi takih kot si ti imamo tu gor napredek. Vse pohvale! Denis ni sicer nič boljši.

Daj malo preberi objave našega magistra, v vsako temo in novico se vplete in posiljuje z raznimi zgodovinskimi ipd. dejstvi in že večini preseda. Ne vem kaj vozi(ne izključujem javnega prometa ali bicikla), nas pa jasno poučuje, da je ni znamke na tem planetu, ki bi konkurirala italijanom oz. da ne bi kaj ukradla od njih. Se opravičujem, ker sem se s sarkazmom lotil takšnega pacienta, ni pa bilo "samo zato" ampak vse prej kot zaradi tega, daleč od tega, da bi me do te mere ganila (le) ta njegova izjava! ;)
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To avg 10, 2010 9:44 pm

Ja in? Če hočeš biti boljši od nejga ne odgovarjaj na provokacije in posiljevanja, in zdaj bi ta tema bila prikrajšana teh brezveznih OT-jev. Ali bi ga pa napadel v kakšni temi o Fiatu oz. Alfi, ne pa v tej o Audiju A6.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS To avg 10, 2010 9:54 pm

lizard je napisal/-a:Ja in? Če hočeš biti boljši od nejga ne odgovarjaj na provokacije in posiljevanja, in zdaj bi ta tema bila prikrajšana teh brezveznih OT-jev. Ali bi ga pa napadel v kakšni temi o Fiatu oz. Alfi, ne pa v tej o Audiju A6.

Edini, ki ga hoče malo umirit, pa potem še negativec izpade? :D
Zanimivo.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ To avg 10, 2010 9:58 pm

lizard je napisal/-a:Ja in? Če hočeš biti boljši od nejga ne odgovarjaj na provokacije in posiljevanja, in zdaj bi ta tema bila prikrajšana teh brezveznih OT-jev. Ali bi ga pa napadel v kakšni temi o Fiatu oz. Alfi, ne pa v tej o Audiju A6.

Potemtakem tudi ti po nepotrebnem filaš OT-je in ne vem kaj bi bilo drugače, če bi ga napadel v kakšni drugi temi, čeprav ga dejansko povsod kdo "napade", saj so take rožice, ki bi se strinjale z njim, bolj redka vrsta.

Se opravičujem za vse OT iz moje strani, nastali so z namenom, da magister neha trosit take cvetke vsepovsod in glede na odziv kar nekaj forumašev, bo pomoje kmalu odnehal!
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov