hja... ampak, če pogledaš z druge strani pa Jetta&Bora nista nič drugega, kot ritasti Golf! še posebej na svojem začetku (in, če smo iskreni, tudi danes)! pa (vsaj takrat) niso naredili absolutno nič drugega, kot na zadek nalepli dodatnih "50 kil pleha"... in dali drugo ime! če vrprašaš mene, je to "podcenjevanje kupca", saj mu pod drugim imenom prodajaš nekaj, kar tudi zgleda le kot druga karoserijska verzija originala! v nekih bližnjih deželah se temu reče, da ti prodajajo "muda za bubrege"

. ena meni "bolj ljuba" znamka se v takih primerih vsaj potrudi in preoblikuje še kaj več, kot le število vrat in obliko prtljažnika...

teli pa bodo na glavo obrnili CELOTEN koncept avtomobila!!! od tega koliko bo mel vrat, do tega kako bo bil gnan in predvsem, kje bo mel motor! zato mene niti najmanj ne bi motlo (pravzaprav bi se mi zdelo normalno), če bi mu spremenili tudi ime...
če uporabim "skrajni primer"... dej si predstavljaj, da bi Porsche naredu 911-ko, katera bi zgledala popolnoma drugače od te, "ki jo štancajo že 50 let", ki bi mela 5 vrat, pogon na sprednja kolesa in motor pod sprednjo haubo... najbrž bi se strinjal, da tak avto ne bi mel nobene veze s tem kar danes poznamo kot 911 in bi se ti tako početje najbrž zdelo ...hja, recmo -nespodobno!
mene sicer "boli določen del fizionomije" za to, kako bi Porsh ali, kako bo Renault imenoval ta svoj avto... je pa za človeka, ki zna seštet 2+2 in si je sposoben vsako jutro sam zavezat vezalke, v takem primeru brezvezno "posiljevanje" s "Twingovo ikono" in njegovo "zgodovino", ker ma bodoči Twile s tem približno toliko, kot tale "izmišljena 911-ka" s tisto (že 50 let) tapravo

.
da bodo pa ob predstavitvi "jahali" točno to, sem pa prepričan...