Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Citroen DS24 koncept (neuradni)

Napisal/-a drugmirko Če mar 10, 2011 11:24 am

sicer je stvar že nekej časa ne netu, pa dejmo vseeno... :D
je blo ene par "DS19/21 revival" predlogov po forumih ampak jaz sem, navkljub prevladujočem mnenju, nekaj vihal nos nad njimi... =P . eden od njih je recimo tale:

Slika Slika

te dni se je pa pojavu še en "hommage" Citroenovi boginji in največji ikoni med avtomobili 20-tega stoletja... skupinica študentov si je narisala študijo DS24:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ne me narobe razumet, tudi nad tem "viham" svoj nos... je zame absolutno preveč kičast in prepoln absolutbno nepotrebnih detaljov... tisti "sredinskoštrleči lajštasti rilec" na haubi in zadku jim recimo nosi zastavo =P!
vseeno pa mislim, da je dotični izdelek veeeeliko boljši od do zdaj videnih! zato, ker ma popolnoma svoj karakter istočasno pa je dovolj "spoštljiv" do zgodovinske linije originalnega DS-a, kot tudi jasno povezan z Citroenovimi današnjimi DS modeli oz. koncepti (ReVolt in SurVolt)!
poleg tega pa se mi jako dopade tudi "spojlerstreha" :mrgreen:, kot tudi tisti beli "kink" strehe na C-stebričku!
škoda... če bi njegov nos ne bil tako debel in kičast oziroma, če bi avto namesto te očitne agresivnosti nosil čisto malo več graciozne elegance bi mi bil veliko boljši od tistega kitajskega "mutiran macubriši" Metropolisa! =P
ma na/v sebi točno vse tisto, kar Metropolisu manjka... in nažalost, tudi obratno... :D
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: Citroen DS24 koncept (neuradni)

Napisal/-a Lignage Pe mar 11, 2011 11:55 pm

drugmirko je napisal/-a:ne me narobe razumet, tudi nad tem "viham" svoj nos... je zame absolutno preveč kičast in prepoln absolutbno nepotrebnih detaljov... tisti "sredinskoštrleči lajštasti rilec" na haubi in zadku jim recimo nosi zastavo =P!
vseeno pa mislim, da je dotični izdelek veeeeliko boljši od do zdaj videnih! zato, ker ma popolnoma svoj karakter istočasno pa je dovolj "spoštljiv" do zgodovinske linije originalnega DS-a, kot tudi jasno povezan z Citroenovimi današnjimi DS modeli oz. koncepti (ReVolt in SurVolt)!
poleg tega pa se mi jako dopade tudi "spojlerstreha" :mrgreen:, kot tudi tisti beli "kink" strehe na C-stebričku!
škoda... če bi njegov nos ne bil tako debel in kičast oziroma, če bi avto namesto te očitne agresivnosti nosil čisto malo več graciozne elegance bi mi bil veliko boljši od tistega kitajskega "mutiran macubriši" Metropolisa! =P
ma na/v sebi točno vse tisto, kar Metropolisu manjka... in nažalost, tudi obratno... :D

Dober opis! Se povsem strinjam. In tudi meni Metropolis deluje Mitsubishi in ne Citroën.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov