Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Volkswagen CrossCoupe koncept

Napisal/-a drugmirko Sr nov 30, 2011 6:53 pm

no... končno nekej malo bolj šarmantnega tudi iz najbolj ortodoksne nemške hiše... =P
se kar pozna, da je gospod DaSilva šef dizajna, ker je tole, kljub klasičnim "nemškim" linijam in kljub neizpodbitni zadržanosti, v sebi istočasno tudi zelo veliko diskretnega in skorajda romanskega šarma... švabeki se sami od sebe česa podobnega ziher niso sposobni spomnit :mrgreen:
če vam ni jasno o čem govorim, si zraven poskusite predstavljat tisto škatlo za čevlje v obliki Tiguana (tale je majčkeno manjši od njega) ali oni dolgcajt od nove ga Q3 (praktično enakih dimenzij)... če vprašate mene, je tole bolj "nemški Evoque" kot pa "klasična Wagina"

Slika
Slika
Slika

Slika
Slika

vir in še ene par slikic:
http://www.autoweek.nl/autonieuws/18078 ... tje-tiguan
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Volkswagen CrossCoupe koncept

Napisal/-a skyliner Pe dec 02, 2011 11:25 am

Popolnost dimenzij in masovnih razmerij!!
Zunanji detajli so videt perfektno, sploh navdušujoči povdarki bočne linije nad blatniki.

Drugmirko, preseneča me, da ni nobenih komentarjev... al so pa vsi šokirani nad svežino tega koncepta...
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Pe dec 02, 2011 12:09 pm

drugmirko je napisal/-a:no... končno nekej malo bolj šarmantnega tudi iz najbolj ortodoksne nemške hiše... =P
se kar pozna, da je gospod DaSilva šef dizajna, ker je tole, kljub klasičnim "nemškim" linijam in kljub neizpodbitni zadržanosti, v sebi istočasno tudi zelo veliko diskretnega in skorajda romanskega šarma... švabeki se sami od sebe česa podobnega ziher niso sposobni spomnit :mrgreen:
če vam ni jasno o čem govorim, si zraven poskusite predstavljat tisto škatlo za čevlje v obliki Tiguana (tale je majčkeno manjši od njega) ali oni dolgcajt od nove ga Q3 (praktično enakih dimenzij)... če vprašate mene, je tole bolj "nemški Evoque" kot pa "klasična Wagina"

Se strinjam da je tole izjemno zanimiva oblika (čeprav je to šele koncept) in vsekakor najlepši VW.

Ampak moram vseeno reči naslednje, ne glede na to da sem v splošnem kar fan VW in so mi zelo OK avti: razen v primeru res bistveno nižje cene za VW, bi jaz osebno pri taki sorti avtov, absolutno raje imel Evoqua, brez dvoma.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Jamaican_Lion
Nov uporabnik

Napisal/-a Jamaican_Lion Pe dec 02, 2011 1:02 pm

Evoque mi je do predstavitve tega koncepta deloval zelo lep, zdej mi je ratal kičast. Super so to pr VW zrisali!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So dec 03, 2011 5:37 pm

Važn, da ma Vredestein ultrac sessanta gor. Prov dobr zgleda. ;)

lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov