~toMmy~ je napisal/-a:A Subaruje se prav trudijo naredit čim bolj grde?
King1 je napisal/-a:Meni se zdi, da je to samo en konkreten FL starega in nič drugega.
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Meni se zdi, da je to samo en konkreten FL starega in nič drugega.
lp
Bi kaj napisal ...ampak raje ne
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Meni se zdi, da je to samo en konkreten FL starega in nič drugega.
lp
Kaj? Da mam prov?
p
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Meni se zdi, da je to samo en konkreten FL starega in nič drugega.
lp
Kaj? Da mam prov?
p
Ne to..ampak kaj bi potem povedal za tebi ljubo nemško znamko ( vw ) če je to facelift...je pa res, da Subaruji nimajo glih dizajna zaradi katerega bi dol padel, majo pa druge kvalitete.
maniaxxx je napisal/-a:Nisem rekel da je kaj narobe, samo ne strinjam se s teboj, tole je bolj razlika 6 proti 7 ne pa 5 do 6 ( 5.5).
Pa tudi santa feja jaz ne vidim, bolj XV..
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Nisem rekel da je kaj narobe, samo ne strinjam se s teboj, tole je bolj razlika 6 proti 7 ne pa 5 do 6 ( 5.5).
Pa tudi santa feja jaz ne vidim, bolj XV..
Pol pa eden od naju rabi obisk pri okulistu. Glede na to, da si malenkost starejši od mene mislim, da bi bilo pošteno, da ga obiščeš ti.![]()
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 27 gostov