vir: Opel@facebook
drugmirko je napisal/-a:eh, Opel... v ktero stran že mora bit obrnjen profil tistih gum, ki so mu jih namontirali? al je pa, če so gume namontirane prav, avto po sistemu "motor zadaj, pogon spredaj"![]()
maxipin je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:eh, Opel... v ktero stran že mora bit obrnjen profil tistih gum, ki so mu jih namontirali? al je pa, če so gume namontirane prav, avto po sistemu "motor zadaj, pogon spredaj"![]()
Hmm?
pronto je napisal/-a:To je slabo narejen photoshop.Če dobro pogledaš tip je "namontiran" zraven avta, a i guma na drugi strani je drugačna.
kiekoo je napisal/-a:Bodmo pošteni: če bi bil to Citroen, bi tema imela že 3 strani, od tega bi bilo tvojih objav z zagovarjanjem dizajna za vsaj 2 strani.
Tko je pa to 'samo en grd Opel' in iščeš napake v narobe obrnjenem profilu gum. Kako te bo šele bolelo, če bo (beri: ko bo) GM kupil Citroena...
kiekoo je napisal/-a:Bodmo pošteni: če bi bil to Citroen, bi tema imela že 3 strani, od tega bi bilo tvojih objav z zagovarjanjem dizajna za vsaj 2 strani.
Tko je pa to 'samo en grd Opel' in iščeš napake v narobe obrnjenem profilu gum. Kako te bo šele bolelo, če bo (beri: ko bo) GM kupil Citroena...
drugmirko je napisal/-a:...
torej, če "rekapituliram"... zamerim mu sledeče stvari:
- butast ex Opel Signum koncept zasnove
- rahlo prisiljeno impozantnost zaradi impozantnosti same (absurdno velika vrata&"single window")
in, če pozabimo meni grdo rit
- rahlo pust in že viden a vendar vseeno skladen dizajn.
...
kiekoo je napisal/-a:Glede na to, da je o obliki napisal samo 'zelo konstruktiven' komentar z narobe obrnjenim profilom, to zame ni ravno konkretni komentar oblike avta. Sicer sem pa navajen takih komentarjev, sem pa opazil, da se tovrstni sarkazem (če to sploh še je) širi tudi po drugih portalih, brez kakšne konstruktivne utemeljitve.
Že od začetka se je vedelo, da to (žal) ne bo produkcijski model in bo samo nakazal ene smernice za (veliko)serijske modele čez par let, konc koncev je podobne oblike bil že koncept Insignie (ki naj bi bila nova Omega) itd...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov