http://www.avtomobilizem.com/novice/kia ... 3-01-2014/
King1 je napisal/-a:Sej je Kia... seveda, da ti deluje kulsko.![]()
lp
Veronika.borghesi je napisal/-a:Kakšen se vam zdi? Meni zgleda zelo coolsko.![]()
http://www.avtomobilizem.com/novice/kia ... 3-01-2014/
drugmirko je napisal/-a:če konkretiziram s tole fotko "od zgoraj"... zgleda kot maksi Audi Shooting brake z Rosemayerjevimi "buhtlji" nad koloteki in malo širšo kabino... na bolj konkretnih slikah pa bo poleg na Audijevega Shooting breaka, najbrž še malo na Astona vlekel... če niso pretiravali, bi znal zgledat kar dobro...
.com je napisal/-a:vse kul, ampak me grozno moti tisti emblem na sredini volana (in na nosu haube)....ko bi vsaj kaj drugega pisalo kot kija...![]()
drugače pa lepa barva kombinacija
xxl je napisal/-a:.com je napisal/-a:vse kul, ampak me grozno moti tisti emblem na sredini volana (in na nosu haube)....ko bi vsaj kaj drugega pisalo kot kija...![]()
drugače pa lepa barva kombinacija
Ne vem,mogoče narobe razmišljam,ampak,mislim,da bi KIA lahko,kot to počnejo mnogi,za Evropo in Ameriko izbrala kakšno bolj posrečeno ime za znamko.KIA enostavno ne zveni dobro,nikakor ne pristoji avtomobilu,ne vem,to je ime bolj primerno za hladilnike ali slušne aparate,skratka KIA,wtf?
xxl je napisal/-a:Ne vem,mogoče narobe razmišljam,ampak,mislim,da bi KIA lahko,kot to počnejo mnogi,za Evropo in Ameriko izbrala kakšno bolj posrečeno ime za znamko.KIA enostavno ne zveni dobro,nikakor ne pristoji avtomobilu,ne vem,to je ime bolj primerno za hladilnike ali slušne aparate,skratka KIA,wtf?
srcnik je napisal/-a:Joj Vera oz Vero, kaj vam je pri KMAG-u prodaja padla?
Že malo preveč se čudim glede tvojega profila, da si še sploh gor? Mam močan občutek, da mate to z admini zmenjeno, da plačuje kia oz. kmag za prikrito oglaševanje(drugače skoraj ni več razlage za tvoj profil), kar pa po moje ni ravno najbolj prav oz. etično od adminov, od kmaga je pa tak vse za pričakovat.
Lignage je napisal/-a:Veronika je pač kljub vsemu še vedno samo tipičen primer značkarja, njeno delovanje pa preveč ceneno (tale tema je dokaz za to), da bi ji lahko podtaknili prikrito oglaševanje. In Bog naj pomaga tistemu, ki se bo zaradi nje navdušil nad Kio...
Gosic je napisal/-a:Važno je, da je pereča tema tu ena ''''oboževalka s Kie'''', medtem ko je post o tem kako Kia ime zveni kot pralni stroj čisto nekaj samoumevnega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov