Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Kraj: Ljubljana in Portorož

2014 Kia GT4 Stinger (koncept)

Napisal/-a Veronika.borghesi Pe jan 03, 2014 5:11 pm

Kakšen se vam zdi? Meni zgleda zelo coolsko. 8)
Slika

http://www.avtomobilizem.com/novice/kia ... 3-01-2014/
Lep in s soncem obsijan dan vam želi

Veronika

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Kia GT4 Stinger

Napisal/-a King1 Pe jan 03, 2014 5:43 pm

Sej je Kia... seveda, da ti deluje kulsko. ;)

lp

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi So jan 04, 2014 10:05 am

King1 je napisal/-a:Sej je Kia... seveda, da ti deluje kulsko. ;)

lp

Itak. Si predstavljaš, kako bi si stari in mladi lomili vratove, če bi se s to zverino zapeljala čez center Ljubljane? :lol:

Veronika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jan 04, 2014 10:31 pm

Seveda bi si lomili vratove..takega avtobusa pa še niso videli :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Ne jan 05, 2014 12:08 am

Sori sam jst si pa res nebi lomu vrata.. za to lepinjo ;)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne jan 05, 2014 4:21 pm

Originalno "lepinjo" je pravzaprav leta 2010 že naredil Mercedes-Benz z imenom Biome
Priponke
BMW-Nazca-644x363-44228ec8708fd404.jpg
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Po jan 06, 2014 12:13 am

Veronika.borghesi je napisal/-a:Kakšen se vam zdi? Meni zgleda zelo coolsko. 8)
Slika

http://www.avtomobilizem.com/novice/kia ... 3-01-2014/

:roll: ,jao,samo koncept je,takrat si dajo prosto pot domišljiji,tega itak ne boš videl(a) na cesti
http://www.youtube.com/watch?v=GTi4_c9AJG8
http://www.youtube.com/results?search_q ... ncept&sm=1
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po jan 06, 2014 8:57 am

eh... čeprav sem kar fan Kiinih konceptov zadnjih par let pa moram reč, da mene tole vsaj za zdaj žal spominja na "star Audi"... :(

kakšen dejansko je bomo videli, ko pridejo ostale fotke...
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Po jan 06, 2014 9:02 am

Pa saj bi še kakšnega izmed vas vzela s seboj, da bi se še deklice ozirale za vami. GT4 Stinger ima štiri sedeže :lol:
Slika

Kdo bi držal v rokicah tole zadeveo, je pa jasno... :hi

Slika

Veronika

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Po jan 06, 2014 10:38 am

vse kul, ampak me grozno moti tisti emblem na sredini volana (in na nosu haube)....ko bi vsaj kaj drugega pisalo kot kija... :D
drugače pa lepa barva kombinacija =P
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po jan 06, 2014 10:45 am

jep... kot kak star Audi... :(

če konkretiziram s tole fotko "od zgoraj"... zgleda kot maksi Audi Shooting brake z Rosemayerjevimi "buhtlji" nad koloteki in malo širšo kabino... na bolj konkretnih slikah pa bo poleg na Audijevega Shooting breaka, najbrž še malo na Astona vlekel... če niso pretiravali, bi znal zgledat kar dobro...
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Sr jan 08, 2014 2:59 pm

drugmirko je napisal/-a:če konkretiziram s tole fotko "od zgoraj"... zgleda kot maksi Audi Shooting brake z Rosemayerjevimi "buhtlji" nad koloteki in malo širšo kabino... na bolj konkretnih slikah pa bo poleg na Audijevega Shooting breaka, najbrž še malo na Astona vlekel... če niso pretiravali, bi znal zgledat kar dobro...

Se kar pozna, da je Peter Schreyer delal pred tem pri Audiju. Pa tudi kakšna podobnost z audijem TT bi se našla. :D Sicer pa, naj pokaže čas. Po mojem gre pa itak bolj za detajle, ki jih bodo uporabili pri novih modelih.

Veronika

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl Če jan 09, 2014 9:14 pm

.com je napisal/-a:vse kul, ampak me grozno moti tisti emblem na sredini volana (in na nosu haube)....ko bi vsaj kaj drugega pisalo kot kija... :D

Ne vem,mogoče narobe razmišljam,ampak,mislim,da bi KIA lahko,kot to počnejo mnogi,za Evropo in Ameriko izbrala kakšno bolj posrečeno ime za znamko.KIA enostavno ne zveni dobro,nikakor ne pristoji avtomobilu,ne vem,to je ime bolj primerno za hladilnike ali slušne aparate,skratka KIA,wtf?
Alfa v srcu,upam,da še kdaj v moji garaži.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Re: 2014 Kia GT4 Stinger (koncept)

Napisal/-a srcnik Če jan 09, 2014 10:19 pm

Joj Vera oz Vero, kaj vam je pri KMAG-u prodaja padla?

Že malo preveč se čudim glede tvojega profila, da si še sploh gor? Mam močan občutek, da mate to z admini zmenjeno, da plačuje kia oz. kmag za prikrito oglaševanje(drugače skoraj ni več razlage za tvoj profil), kar pa po moje ni ravno najbolj prav oz. etično od adminov, od kmaga je pa tak vse za pričakovat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če jan 09, 2014 11:11 pm

xxl je napisal/-a:
.com je napisal/-a:vse kul, ampak me grozno moti tisti emblem na sredini volana (in na nosu haube)....ko bi vsaj kaj drugega pisalo kot kija... :D

Ne vem,mogoče narobe razmišljam,ampak,mislim,da bi KIA lahko,kot to počnejo mnogi,za Evropo in Ameriko izbrala kakšno bolj posrečeno ime za znamko.KIA enostavno ne zveni dobro,nikakor ne pristoji avtomobilu,ne vem,to je ime bolj primerno za hladilnike ali slušne aparate,skratka KIA,wtf?

Dvomim, da ima samo ime kaj veze, malo premisli, koliko avtomobilističnih znamk ima "brezvezna" imena, ki nam niso čudna le zaradi imidža, ki so si ga ustvarile čez leta. Če začnejo delat res dobre avte, bo tudi s tem imenom tako.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica Pe jan 10, 2014 5:37 pm

xxl je napisal/-a:Ne vem,mogoče narobe razmišljam,ampak,mislim,da bi KIA lahko,kot to počnejo mnogi,za Evropo in Ameriko izbrala kakšno bolj posrečeno ime za znamko.KIA enostavno ne zveni dobro,nikakor ne pristoji avtomobilu,ne vem,to je ime bolj primerno za hladilnike ali slušne aparate,skratka KIA,wtf?

Ali misliš, da je ob ustanovitvi kar z neba padlo ime KIA :lol:

Kia ima vse možnosti, da po vzoru japonske konkurence (Toyota- Lexus, Nissan- Infiniti, Honda- Acura) nekoč ustvari prestižno znamko za določene bolj zahtevne trge ;)

Pa mimogrede... Kia izhaja iz korejske besede "ki", ki pomeni nekako prihaja ven in črke "a", ki označuje Azijo. Po domače Kia pomeni "izvira iz Azije" in glede na vse večji tržni delež bi lahko rekli... upravičeno.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So jan 11, 2014 12:08 am

srcnik je napisal/-a:Joj Vera oz Vero, kaj vam je pri KMAG-u prodaja padla?

Že malo preveč se čudim glede tvojega profila, da si še sploh gor? Mam močan občutek, da mate to z admini zmenjeno, da plačuje kia oz. kmag za prikrito oglaševanje(drugače skoraj ni več razlage za tvoj profil), kar pa po moje ni ravno najbolj prav oz. etično od adminov, od kmaga je pa tak vse za pričakovat.

Veronika je pač kljub vsemu še vedno samo tipičen primer značkarja, njeno delovanje pa preveč ceneno (tale tema je dokaz za to), da bi ji lahko podtaknili prikrito oglaševanje. In Bog naj pomaga tistemu, ki se bo zaradi nje navdušil nad Kio... :)

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik So jan 11, 2014 9:18 am

Lignage je napisal/-a:Veronika je pač kljub vsemu še vedno samo tipičen primer značkarja, njeno delovanje pa preveč ceneno (tale tema je dokaz za to), da bi ji lahko podtaknili prikrito oglaševanje. In Bog naj pomaga tistemu, ki se bo zaradi nje navdušil nad Kio... :)

Pa dobro, če pogledaš, da je zadnje leto ekskluzivno pisala samo v temah KIA in nikjer drugje... Mene pa moti, ker ji je uspelo s temi njenimi izjavami, da me je minilo do kie, pa mi je bila pri srcu znamka, ker so postali takšna dobra alternativa. Zdaj me je pa to + kmag, minilo sploh do nje. Mi je kar naenkrat Hyundai mnogo ljubši.

Kaj pa če le igra to cenenost? :D

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So jan 11, 2014 12:07 pm

Važno je, da je pereča tema tu ena ''''oboževalka s Kie'''', medtem ko je post o tem kako Kia ime zveni kot pralni stroj čisto nekaj samoumevnega.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So jan 11, 2014 4:10 pm

Gosic je napisal/-a:Važno je, da je pereča tema tu ena ''''oboževalka s Kie'''', medtem ko je post o tem kako Kia ime zveni kot pralni stroj čisto nekaj samoumevnega.

To je njegovo osebno mnenje s katerim se tudi sam ne strinjam. Ima pa pravico to napisat, pač.

Z Veroniko.borghesi se pa ne bomo več ukvarjali, ...se mi preprosto ne da in vidim to kot izgubo časa. Če ne drugega, vsaj mal popestri sceno... :)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov