Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Registracija avtomobila v drugem kraju kjer zivis?

Napisal/-a svizc Po avg 25, 2008 6:18 pm

Kolegu nameravamo za rojstni dan nabaviti registrske tablice po meri. Tu pa se ze takoj zaplete ker tablice ne bodo KR(Kranjski grb in oznaka), ampak bodo GO(Gorica). Zdej danes sem bil ze na Remontu v Kranju in sem prosil pac zensko za pultom da ce je mozno da mi preveri ce so registrske oznake se na voljo, in je rekla da mi tudi preverit ne more, ter da lahko preverijo in narocijo tablice SAMO v Gorici.

Zdej kako je z tem, da ubistvu ne bom hodil iz Kranja v Gorico sprasevat ce je kombinacija tablic se mozna, in da bom na koncu ugotovil da ni in naredil brezvezno pot?

Se da to preko telefona opravit, ker baje ze za samo rezervacijo rabis EMŠO stevilko in pa prometno dovoljenje ce se ne motim.

Tisti ki ste iz Gorice oz. iz okolice, kje ubistvu sploh imate Remont(naslov ce se da dobiti), kjer opravljate registracije vozil, prevzemate tablice in opravljate tehnicne preglede/homologacije?

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Po avg 25, 2008 7:40 pm

najboljše bi bilo če vprašaš kar na upravno enoto v Novi Gorici, če je ta kombinacija še možna - ker mislim (nisem 100 %), da se da tablice po meri naročiti samo preko upravne enote
Drive, drive and drive untill you run out of gas
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost