Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Dva avta, dvojni bonus, odjava enega

Napisal/-a lisko Ne okt 12, 2008 9:43 am

Torej kot že v naslovu povedano se gre za to, da imam dva avta. Oba sta pisana name in oba z različnim bonusom. Kaj se zgodi če en avto odjavim? Zgubim tist bonus drugega avta oz. mi ostane dokler spet ne registriram drugega avta ? Ali pa se da nardit prenos bonusa tako, da bi mel potem en avto imel bonus seštevka obeh?
Gre pa se za zavarovalnico triglav.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne okt 12, 2008 10:38 am

Pejd na zav. triglav in boš zvedel iz 1 roke, ker tu vsak po svoje pravi

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Ne okt 12, 2008 10:43 am

dva avta ,dva zavarovanja,dve različni boniteti ,ko boš prodal avto lahko boniteto obdržiš ali pa podariš družinskemu članu,seštevek obeh bonitet pa ni mogoč ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne okt 12, 2008 11:25 am

michelin je napisal/-a:dva avta ,dva zavarovanja,dve različni boniteti ,ko boš prodal avto lahko boniteto obdržiš ali pa podariš družinskemu članu,seštevek obeh bonitet pa ni mogoč ;)

Sigurn? Ker jaz sem slišal da gre tud kot seštevek. Ampak to so nepotrjene info....zato pa sem vprašal.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Ne okt 12, 2008 11:37 am

lisko je napisal/-a:
michelin je napisal/-a:dva avta ,dva zavarovanja,dve različni boniteti ,ko boš prodal avto lahko boniteto obdržiš ali pa podariš družinskemu članu,seštevek obeh bonitet pa ni mogoč ;)

Sigurn? Ker jaz sem slišal da gre tud kot seštevek. Ampak to so nepotrjene info....zato pa sem vprašal.

Verjemi vse je boljše ko pa 0 :D saj ne boš kupil 3.0 dizla ali kaj :shock:

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Ne okt 12, 2008 12:33 pm

Bonus se ti po določenem času briše - ne vem točno toda mislim da je doba 3 leta, če v tem času ne registriraš vozila. - se mi je pred leti to že zgodilo, ko sem zgubil 30% (to je bilo še takrat, ko si šel po 10% na leto gor)

LP
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov