Žiiga je napisal/-a:No skratka bliža se konec projekta "clio" in me čaka registracija slednjega vozila.
Sedaj pa, sam sem še dijak in bi verjetno lahko zavarovanje vzel le na obroke. Torej sledijo vprašanja.
- Lahko zavarovanje vzamem na položnice brez kakršnegakoli izpiska študentskega servisa ali podobno?
- Koliko bi me prišel prvi obrok v primeru, da ima avtomobil 99kW in do 1800
Bonusa nimam nič saj je to moj prvi avtomobil. Za odgovore se vam zahvaljujem!
lublancan je napisal/-a:eno vprašanje za mook-a
Izjavljam, da kot zavarovanec v preteklih dveh letih, ko sem imel sklenjena zavarovanja avtomobilske odgovornosti, nisem povzročil nobene prometne nesreče zaradi katere bi oškodovanec/i imel/i pravico uveljavljati odškodninske zahtevke iz naslova sklenjenih zavarovanj avtomobilske odgovornosti: *
se strinjam se ne strinjam
Izjavljam, da kot zavarovanec v preteklih dveh letih, ko sem imel sklenjeno zavarovanje AO-plus, nisem povzročil nobene prometne nesreče zaradi katere bi lahko imel pravico uveljavljati odškodninske zahtevke iz naslova zavarovanja AO-plus: *
se strinjam se ne strinjam
kako vpliva na zavarovanje in ceno če tuki obkrožiš se ne strinjam
gre pa za podaljšanje zavarovanja pri generaliju
je bla pač manjša nesreča in se ni uveljavljal obveznega zavarovanja
MacTron je napisal/-a:lunec je napisal/-a:Par let nazaj, ko sem si kupil prvi avto je bilo pomoje nemogoče vzeti na obroke
soncek: kaj pa tistih 15 a tisto niso bil registrirani avtomobili?... lej ce si se odlocu
pisat "boljse poste" se prosim tudi ne izmisljuj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost