Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Pa če ni to ena velka svinjarija...

Napisal/-a Jovo To dec 09, 2003 3:47 pm

V ponedeljk zjutri sem opazu, da mi je en k****n s ključem potegnu po zadnjih desnih vratih. A kdo ve a zavarovalnica iz naslova kasko+parking tud to pokrije, ker v splošnih pogojih piše, da le dotike z premikajočim se vozilom al neki tazga...
Najboljš avto je nov avto!!

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To dec 09, 2003 3:50 pm

parking nobo veljal za to :?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To dec 09, 2003 4:15 pm

Mislm, da to spada pod vandalizem, ki je pokrit s kaskom. Je pa to ena takih stvari, ki jo najbl sovražm. Narod je pokvarjen, sama zavist in fovšija!!!
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 09, 2003 4:28 pm

Jovo, sporoči kaj si izvedel...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To dec 09, 2003 4:40 pm

Krije se iz kaska, ne iz delnega kaska. To pomeni, da ne gre po kombinaciji za parking ampak se škoda sicer krije, je pa potrebno plačat odbitno franšizo in pade bonus, tako, da se v večini primerov ne splača.

Pa še ena zanimivost, ki vam utegne priti prav - recimo (da bomo uradni), da nam je nekdo skušal ukrasti stekelce ogledala, pa ga je zdrobil. Ce greste na zavarovalnico in je steklo zdrobljeno, potem gre iz kaska in plačate franšizo in ste ob tri bonusne razrede. Če pa so vam taisto stekelce res uspeli ukrast in ga na vozilu ni več, potem gre za krajo in gre kot taka iz k kombinacije delnega kaska (kraja), pa ne izgubite ne bonusa, niti ne plačate franšize.Ali, če so vam polomili anteno, je vandalizem, če so jo ukradli je pa kraja... Toliko v razmislek.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 09, 2003 4:49 pm

Rjuhar: hvala :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din To dec 09, 2003 4:57 pm

Potem je pa najbolše, da vrata demontiraš in jih vržeš v keson in prijaviš krajo :P
Slika

Uporabniški avatar
BESTJA
Nov uporabnik

Napisal/-a BESTJA To dec 09, 2003 5:51 pm

Obstaja pa še ena varianta - mislim da je kombinacija "J". Zavaruje luči, ogledala in vandalizem. Brez odbitne franšize, izgube bonusa itd. Vsaj na 3glavu je tako.
HITRA BRZINA - GVIŠNA SMRT

Hoyt
Novinec

Re: Pa če ni to ena velka svinjarija...

Napisal/-a Hoyt To dec 09, 2003 7:34 pm

Jovo je napisal/-a:V ponedeljk zjutri sem opazu, da mi je en k****n s ključem potegnu po zadnjih desnih vratih. A kdo ve a zavarovalnica iz naslova kasko+parking tud to pokrije, ker v splošnih pogojih piše, da le dotike z premikajočim se vozilom al neki tazga...

isto se je nam zgodilo.. samo da je bilo v parkirni hiši. zaenkrat se vsi neki branijo plačat tole. matr jest bi unmu čez fazo dve rajse potegnu če ga najdem

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To dec 09, 2003 9:55 pm

J za luči ja, vandalizem pa nisem prepričan. Morda. Bom ob priliki preletel splošne pogoje. Je pa to letos na novo ja.

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jovo Če dec 11, 2003 6:46 pm

Hmmm, Ja nisem še utegnu it na zavarovalnico, bom mal poklicu. Mislm pa da bo to tko k je Rjuhar napisu.

Ampak smola se me pa drži da je le kej. Učeri sm z ženinim avtom se vraču s (pred) novoletne zabave seveda s tremi pirčki pod kapo pa modelu v glanc novga Tourana od zadi v križišču mal poknem.... Zadnji odbijač, nosilc, barvanje 100k. Punto cel, dve praski, polomljen nosilc za tablco, skrivljena tablca. Sva zdilala na 50k, kar se mi še vedno splača skeširat k pa zgubit 3 razrede. :(

UFFFFF!!!
Najboljš avto je nov avto!!
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov