Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor To jun 23, 2009 11:01 am

eclipse_R je napisal/-a:Kje si pa te buče slišal, da s tečajem varne vožnje voziš kot da nisi voznik z manj kot tremi leti izkušenj? Mogoče dobiš pri nekaterij zavarovalnicah toliko popusta, da se to praktično izniči, samo to da lahko pa brez skrbi voziš tudi avte, ki tega dodatnega rizika nimajo pokritega pa ni res

lp

hvala za odgovor

lp :D

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Ne jul 05, 2009 10:31 am

Mene pa nekaj zanima, kar se tiče zavarovanja za mlade voznike. Mi ni čisto jasno kaj potem ko se zgodi prometna nesreča, recimo da si ti kriv pa nimaš avta zavarovan kot mlad voznik, se ti potem obračunava dražje ali ti zavarovalnica noče krit stroške, ali moraš doplačat, ali te butnejo takoj v najvišji premijski razred?

Pa če opraviš tečaj varne vožnje lahko takoj uveljaviš tistih 30% popusta? Ali šele pri naslednjem zavarovanju? Bi bilo fajn da takoj, ampak se pa veliko bolj splača dat enkrat 180/160€ kot pa dodatnih 30% vsako leto.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Ne jul 05, 2009 11:14 am

Ne krije ti stroškov, kolikor jaz vem.
Jaz sem šel na adriatic. Plačaš 150€ pa lahko voziš katerikoli avto ;)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne jul 05, 2009 11:18 am

obcasnigledalec je napisal/-a:Mene pa nekaj zanima, kar se tiče zavarovanja za mlade voznike. Mi ni čisto jasno kaj potem ko se zgodi prometna nesreča, recimo da si ti kriv pa nimaš avta zavarovan kot mlad voznik, se ti potem obračunava dražje ali ti zavarovalnica noče krit stroške, ali moraš doplačat, ali te butnejo takoj v najvišji premijski razred?

Pa če opraviš tečaj varne vožnje lahko takoj uveljaviš tistih 30% popusta? Ali šele pri naslednjem zavarovanju? Bi bilo fajn da takoj, ampak se pa veliko bolj splača dat enkrat 180/160€ kot pa dodatnih 30% vsako leto.

Zavarovalnica v primeru nezgode krije stroške, ti pa potem plačaš 20% vrednosti te škode.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov