prasec je napisal/-a:Js sm prodal avto v bosno in to 1 mesec nazaj.
Avto je bil letnik 93, tko da model sploh ni rabil dokumentov, ker jih ma vrjetno v Bosni od kakšnega azbitga.
JA, rabil je pa prometno pa tablice, da je prišel čez mejo. Bilo je zmenjen, da mi jih pošle v roku enga tedna, ampak do danes jih še nism dobil, avtu poteče registracija v kratkem, tko da upam da mi jih bo pol poslal. Aja pa težim mu po telefonu vsake tri dni pa nč ne pomaga.
Tko da nikad više posla z Bosno.![]()
Ti pa če boš prodal, nared prepis v sloveniji pa nimaš komplikacij.
lp
greenpeace je napisal/-a:prasec je napisal/-a:Js sm prodal avto v bosno in to 1 mesec nazaj.
Avto je bil letnik 93, tko da model sploh ni rabil dokumentov, ker jih ma vrjetno v Bosni od kakšnega azbitga.
JA, rabil je pa prometno pa tablice, da je prišel čez mejo. Bilo je zmenjen, da mi jih pošle v roku enga tedna, ampak do danes jih še nism dobil, avtu poteče registracija v kratkem, tko da upam da mi jih bo pol poslal. Aja pa težim mu po telefonu vsake tri dni pa nč ne pomaga.
Tko da nikad više posla z Bosno.![]()
Ti pa če boš prodal, nared prepis v sloveniji pa nimaš komplikacij.
lp
Ja sam finta je v tem da jas avto sam dol peljem, direkt v Bosno.
Lani mi je en reko da mu pustim table spodaj pa da mi jih pol pošlje nazaj mi ni blo jasno zakaj.
Tak da sem letos razmišlo da pustim table spodaj, pridem v slo prijavim kao da so mi table vkradli pa odjavim avto iz prometa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov