aquariumwild je napisal/-a:avto katerega je toča razbila in je bil popravljen izgubi precej na ceni tudi, če je zelo kvalitetno popravljen.
osebno imam ful kasko ampak se vedno nekam zavlečem pod kakšno streho (črpalke ali kakšne parkirne hiše v trgtovskih centrih) in počakam, da gre vse skupaj mimo.
doma sem tudi investiral 20eur v mrežo in jo napeljal tako, da nudi kritje dvem avtomobilom.
Strokovnjak je napisal/-a:aquariumwild je napisal/-a:avto katerega je toča razbila in je bil popravljen izgubi precej na ceni tudi, če je zelo kvalitetno popravljen.
osebno imam ful kasko ampak se vedno nekam zavlečem pod kakšno streho (črpalke ali kakšne parkirne hiše v trgtovskih centrih) in počakam, da gre vse skupaj mimo.
doma sem tudi investiral 20eur v mrežo in jo napeljal tako, da nudi kritje dvem avtomobilom.
Če je popravljen brez barvanja se ne opazi NIČ in zato tudi ne more izgubiti na ceni. Je pa res, da se bunkam raje izognemo, če se le da!
aquariumwild je napisal/-a:pri tapravem "rafalu" ti bo tudi šipe razsulo.......tu se pa opazijo druge oznake....itd itd..ko se avto prodaja
aquariumwild je napisal/-a:dobil sem informacijo, da če si naročen na sms opozorila glede toče in če hočeš uveljavljat potem kasko za točo, da ti znajo na zavarovalnici kar dobro zatežit zarad tega kao v smislu,da si bil opozorjen in da si še vedno vozil na tistem območju.
ima kdo dejanske izkušnje s tem, ker info katere sem dobil niso iz "prakse".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov